dijous, 11 d’agost del 2011

L'ENTRENAMENT D'AHIR




Prova de foc pel consell i pel nou President.


Ahir tarda vam pogué veure in situ el darrer entrenament de l’Espanyol a la Ciutat Esportiva de Sadrià en el que tres homes eren el centre de les mirades i comentaris dels pericos:





El primer: Pablo Daniel Osvaldo, per la seva situació (segons publica el diari culer Sport, el propi jugador a demanat a través del seu representant, marxar de l’entitat espanyolista). Tornen a la càrrega per fer-se amb el crack golejador Osvaldo. Ara si afegeix al interès del Atlético de Madrid, la Roma italiana (casualitat, oi?).


Ací el dubte radica en si amb el nou President de la institució, l’Espanyol donarà un cop a la taula i demanarà la clàusula ja que tot té un límit i si be 20 milions és una quantitat més que raonable (tot i que l’Espanyol no vegi més de dotze en l’operació), s’ha de tenir en compte el factor del cost d’oportunitat en el temps. I a aquestes alçades de pretemporada és ja massa tard per pogué llençar-se a per un recanvi (a menys que es vulgui un canvi de cromos i perdre el que s’ha guanyat) de garanties. Difícil papereta ja que el soci no entendrà un traspàs a aquestes alçades. Per altre part, la difícil situació econòmica obliga sempre a mesures totalment impopulars. Dur dilema.










El segon: Thievy Bifouma. Era l’home feliç juntament amb els que vam participar en l’encontre de dimarts a Tarragona on l’Espanyol va apallissar al Barcelona en el duel de pedreres. Amb ell i amb aquest grupet, el veterà Luis García, exemple de lluita i defensa d’uns colors, d’uns companys, i d’una institució malgrat li puguin sortir millor o pitjor les coses futbolísticament parlant a la gespa.




El tercer: Adrián Luna. L’uruguaià després de la prematura eliminació de la selecció del seu país en el mundial sub-20 ahir s’entrenà amb l’Espanyol. Veurem quina serà la seva situació final donat que l’Espanyol amb ell i amb Dátolo, té més que cobertes les places de jugadors extracomunitaris.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M