dijous, 11 d’agost del 2011

REMUNTADA DEL FILIAL
QUE GUANYA 4-2 AL C.E. JÚPITER
















RCD Espanyol “B”: 4 – CE Júpiter CF: 2

Remuntada i triomf d’un filial amb molts juvenils

El RCD Espanyol “B” ha vençut a un Júpiter que s’havia avançat en el minut 63 (1-2) en l’amistós disputat aquest vespre a la Ciutat Esportiva de Sadrià en el que el filial espanyolista ha hagut d’utilitzar a molts jugadors del juvenil ja que hi havia diverses baixes i molts dels jugadors que ahir van apallissar al FC Barcelona en la final de la Copa de Catalunya avui s’han entrenat en el camp 2 i no han participat en el encontre.

Tal com s’ha desenvolupat el joc en el primer temps, amb domini espanyolista i absència total d’ocasions de gol del conjunt gris-i-grana, ningú esperava que el conjunt de La Verneda acabés donant-li la volta al gol de Kilian i posant-se amb avantatge provisionalment passat el quart d’hora del segon temps.

Per que si algú ha gaudit d’ocasions en el primer temps ha sigut l’Espanyol “B”. Als tres minuts una passada en profunditat del capità Gabi per Tiko Messina, però el camerunès ha estavellat la seva rematada al peu del porter que ha evitat amb una bona intervenció el gol espanyolista. Víctor Álvarez (jugant avui d’extrem esquerre ja que en línia defensiva era Josu qui ocupava la banda esquerra), ha rematat de cap fora un minut després.

Al minut 6, una bona jugada d’Albarrán centrant des de la dreta, per molt poc no han arribat dins l’àrea ni Gabi primer, ni Kilian ni Víctor que ho han intentat però la bola massa forta no ha pogut ser rematada. Kilian ha estavellat l’esfèrica al pal però la jugada ja havia sigut invalidada per situació antireglamentària. Gabi ho ha provat amb un llançament des de fora de l’àrea que s’ha marxat un parell de pams per sobre el travesser.

Al minut 43, una perfecta assistència de Víctor Álvarez per Kilian, i el davanter centre espanyolista amb un bon control ha encarat al meta del Júpiter driblant-lo en la seva sortida i rematant amb el poc angle que li ha quedat, al fons de la porteria. El Júpiter ha pogut igualar el marcador al llançament de cantonada en el darrer minut del primer temps en un remat de cap del gegantí davanter centre que ha sigut rebutjat i finalment Gabi ha allunyat el perill.


El Júpiter fa saltar la sorpresa
Però a l’Espanyol B li ha durat poc l’alegria. En el segon temps amb sis canvis efectuats en el descans, ha encaixat ràpidament l’empat als tres minuts de la represa en una errada del meta canari José que no ha estat excessivament afortunat en aquesta acció. Si que ho ha estat en una posterior acció del davanter centre del Júpiter Elhadji Bandeh, que amb força gràcies a la seva alçada i envergadura, s’ha marxat de Blanchart retallant-lo i tot sol davant el meta espanyolista ha rematat salvant José amb el peu de l’1-2.

Gran oportunitat la que va gaudir l’Espanyol B en el 54’ quan Gabi tot sol dubta (potser per si xiulava o no un àrbitre que a instàncies del jutge auxiliar ha cruspit de fores de joc als espanyolistes), s’entreté tot i la validesa de la jugada i quan xuta rebutja el meta del Júpiter; el refús no sap allunyar-lo un defensor i es fa amb la bola en una greu errada de la defensa visitant Bakary, qui tampoc encerta amb el gol quan ho tenia tot a favor.

Tampoc Darder trobaria el camí del gol en una acció en la que escorat a la dreta i amb el porter descol•locat remata al peu del porter que a contrapeu reculava cap a la porteria. La fortuna en aquest cas del meta i el desencert en el blanc-i-blau ha evitat el gol perico.

Del que hagués pogut ser el 2-1, s’ha passat a un inquietant 1-2 quan de nou el gegant del Júpiter deixa en evidència a Bonilla en una autopassada, encara José i marca de xut creuat superant al meta d’Arrecife.

Rufo, gran!
Longhi efectua fins a quatre canvis entrant els juvenils Rufo, Miravent, Gil i Brian. Només un minut després en el llançament de cantonada executat precisament per Miravant, remata de cap al fons de la porteria Rubén Herraiz Alcaraz més conegut com a “Rufo” col•locant les taules en el marcador.

Eric realitza una molt bona jugada però la seva centrada no troba rematada i es perd passejant-se per l’àrea. Dos minuts després, l’Espanyol li dona la volta al marcador quan Rufo escorat a la dreta de l’àrea de càstig, finalitza una jugada afusellant al porter del Júpiter amb un fort tret que el supera per l’escaire. En quatre minuts sobre la gespa, Rufo anota dos gols i encarrila l’amistós.

En una centrada d’Aitor per l’esquerra, Bakary pot fer el quart, però el remat del davanter centre espanyolista que entra amb molta força, se’n va fora per sobre el travesser. A falta de quatre minuts pels noranta reglamentaris, Blanchart estableix el resultat definitiu rematant una centrada passada amb un bon xut creuat.



RCD Espanyol “B”: Pau; Albarrán, Héctor, Ruben Duarte, Josu; William, Sergi Darder; Tiko Messina, Gabi, Víctor Álvarez; i Kilian.
En el segon temps: José; Arroyo, Bonilla, Blanchart, Aitor; William, Sergi Darder; Eric, Gabi, Víctor Álvarez; i Bakary. En el m. 67’ Miravent, , Gil, Roger Canadell i Rufo han substituït a Sergi Darder, Víctor Álvarez, Gabi i Kilian. En el m. 86: Brian per Bakary.

Gols: 1-0: Kilian, m. 43; 1-1: Medina, m. 48; 1-2: Elhadji Bandeh, m. 63; 2-2: Rufo, m. 68; 3-2: Rufo, m. 71; 4-2: Blanchart, m. 86.

Incidències:
Encontre amistós disputat en el camp primer de la Ciutat Esportiva de Sadrià.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Jose Maria: Estuve en el partido y en el primer gol no recorta al central sino al lateral izquierdo. Saludos a todos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M