diumenge, 7 d’agost del 2011

BONA IMATGE DEL JUVENIL "B"
DAVANT UN CONJUNT DE DIVISIÓ D'HONOR













RCD Espanyol Juvenil “B” 2 - UD Cornellà “A”: 1

Remuntada !

El Juvenil “B” de Fran Navarro ha derrotat en partit amistós disputat la tarda del dissabte a la Ciutat Esportiva de Sadrià, a la UD Cornellà de Divisió d’Honor. El quadre entrenat per Diego Morata s’havia avançat amb un bonic gol en el primer temps, però en el segon període, els blanc-i-blaus amb una brillant reacció li han donat la volta al marcador, patint en la recta final per mantenir el resultat que acabaria sent definitiu.

Era el primer encontre del juvenil de la pretemporada 2011/12. Cares noves en el conjunt espanyolista: El meta Coque, els defenses procedents del FC Barcelona Marc Navarro i Pau Belana ocupant ambdues bandes, Fortià Munts procedent del Vilassar, Víctor Gómez, i el davanter centre Ramon Saavedra procedent del FC Barcelona.

El primer ensurt l’ha donat el conjunt entrenat per Morata al minut 13, quan una rematada després de tocar el meta espanyolista s’ha estavellat al travesser de la porteria local. Al quart d’hora s’ha tingut que retirar el defensa central fitxat la passada temporada del CD Alboraya Pablo San Juán que segueix sense sort amb les lesions després d’estar pràcticament tota la temporada passada en blanc.

La primera acció ofensiva dels espanyolistes a càrrec del lateral esquerrà Pau que ha buscat un remat amb rosca, però l’esfèrica s’ha perdut fora desviada a l’esquerra de la porteria del conjunt blanc-i-verd.

Al minut 29, el conjunt del Baix Llobregat s’avança en el marcador mitjançant el jugador Civil que aconsegueix un molt bonic gol amb un xut creuat des de fora de l’àrea que es cola per tot l’escaire de la porteria defensada per Coque.

En el darrer quart d’hora del primer temps l’Espanyol intenta crear perill aprofitant la velocitat i l’u contra u en el desbordament de l’exterior Javi Pérez (que torna a repetir en el Juvenil B) i així en dues internades és a punt d’empatar l’Espanyol però desprès de anar-se’n de dos contraris pujant la banda i guanyant línia de fons, primer no troba a ningú la seva centrada, i en la segona arribada, la seva centrada massa tancada acaba sent blocada pel porter. La darrera acció de perill del primer temps, pels visitants, que rematen de cap perillosament salvant Coque enviant a còrner.

En el segon temps apareix el davanter Saavedra fitxat del FC Barcelona (que és del 96 i per tant cadet de sego any). L’Espanyol surt molt més convençut que li pot donar la volta al marcador i ja als primers minuts Salinas posarà a prova al meta visitant que envia a còrner. El Cornellà replicarà amb dues jugades de perill però els llançaments es marxen fora. L’acció més perillosa dels visitants, un xut del dorsal vint que s’estavella a l’exterior dreta de la xarxa de la porteria espanyolista.

Al 63’, Ramon Saavedra col•loca les taules en el marcador després de sorprendre al meta visitant amb un xut des de la frontal que acaba a l’escaire de la seva porteria. Un gol també de bonica factura que iguala l’encontre.

Només dos minuts després un contracop perico amb passada de Saavedra per Javi Salinas que es queda tot sol superant la línia defensiva del Cornellà i encarant el meta defineix perfectament superant-lo i posant en avantatge al conjunt de Sadrià.

Marc Navarro és a punt de fer el tercer al llençar un lliure directe un parell de pams per sobre el travesser en un bon llançament que se li envà per molt poc. Javi també tindria una bona jugada després de tornar a sortir al terreny de joc (havia sigut substituït al descans) i després del enèsim slalon, centra fora per darrera la porteria.

El darrer tram de partit, el Cornellà ha buscat amb ànsia l’empat del partit. Ha gaudit de varies ocasions en les que l’empat ha sobrevolat per l’àrea espanyolista però aquest no ha acabat arribant.

Primer, per que el meta perico ho ha evitat al 77’ amb un remat a boca de canó del dorsal 21 visitant que ha rebutjat amb reflexes i fortuna, i desprès ja en els darrers cinc minuts del partit, amb un monumental embolic dins l’àrea espanyolista amb varis remats i refusos amb la pilota sovintejant l’àrea petita fins que finalment la cobertura espanyolista s’ha acabat imposant, al 88’ amb altre embolic també en el que l’esfèrica semblava no voler entrar i en el 90’ amb un remat de cap en un servei de cantonada centre que ha acabat a còrner.

En l’afegit, un xut dels blanc-i-verds ha sortit llepant el travesser. S’ha d’admetre que en el darrer quart de partit el Cornellà ha posat contra les cordes als espanyolistes que han patit per endur-se el triomf defensant-se això si molt bé, i més tenint en compte que hi havia diverses baixes per lesió d’alguns jugadors importants.

Nota: En el 33’ del segon temps ha sortit al terreny de joc un jugador de raça africana que ens ha sigut impossible pogué esbrinar el nom i procedència. Ho sento. Intentarem esbrinar-ho!.


RCD Espanyol: Coque; Marc Navarro, Pablo San Juán, Sergi Coll, Pau Belana, Roqui, Fortià, Víctor Gómez, Javi Salinas, Javi Pérez i Gerard.
Substitucions: Canti per Pablo San Juán lesionat, m. 15; Ramón Saavedra per Javi Pérez, m. 46; Javi i ***, per Salinas i Gerard, m. 78.

Gols: 0-1: Xavi Civil, m. 29; 1-1: Ramon Saavedra, m. 63; 2-1: Javi Salinas, m. 65.

Incidències:
Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Encontre amistós entre el conjunt de Lliga Nacional Juvenil del RCDE i el conjunt de Divisió d’Honor de la UD Cornellà. Fins a tres jugadors del Cornellà Juvenil han militat al futbol base espanyolista: El meta Eric Ayala, el migcentre Quiles, i el lateral dret Carlos Casado. Ambient molt xafogós, temperatura estiuenca, amb cel mig cobert amb bastants estones de sol.














S E N T I M E N T P E R I C O . C O M