divendres, 5 d’octubre del 2007

NOTICIES BREUS, I COMENTARI

RIERA CONVOCAT PER LUIS ARAGONÉS JUNT AMB LUIS GARCÍA

L’Assemblea de Penyes del RCD Espanyol va escollir per retirada de les altres candidatures, la ciutat de Vilassar de Mar, com a seu de l’Aplec de Penyes de 2009.


Així mateix continuarà l’actual junta directiva que va posar el càrrec a disposició de les penyes (això si que no ho entenc, ja em perdonareu)... Ja que si et sens culpable o responsable de quelcom relacionat amb els tristos fets de Glasgow, es dimiteix; se’n va un a casa i més si has donat paraula. Si per contra no ets consideres responsable de l’actitud miserable d’un estafador, i penses que s'ha fet tot lo humanament possible dins la desgràcia soferta, tot aquest enrenou sobrava, més tenint en compte que a partir de febrer aquesta junta haurà de convocar el procés electoral per finalització del mandat.

Però això es simplement una opinió a títol personal que a més la tinc que exposar en aquest lloc per que ni tan sols vaig pogué assistir a aquesta assemblea per que un cop més els serveis ferroviaris tercermundistes d’aquest país (Catalunya / Espanya, Espanya / Catalunya) van deixar a qui us parla en mig d’una estació durant un temps indecent a ulls de qualsevol societat occidental mínimament avançada. El caos viscut ahir a les rodalies (no es pot emprar altre paraula) va causar molts perjudicis a molts milers i milers d’usuaris que no es justifiquen ni es salden amb una devolució de bitllet.


Esperem que per les jornades properes de dissabte i diumenge a Sadrià, tot estigui normalitzat i si no... potser caminant hi arribaré abans per pogué oferir als lectors una informació un mínim decent.

A més, m’hagués agradat ser present per pogué veure les interioritats, detalls, i demés coses que no apareixen generalment en les cròniques dels mitjans de comunicació, com per exemple, si les votacions es fan a ma alçada (el més segur) o amb votació secreta... En fi, manies i dèries d’un, sense cap tipus de importància....O si?




Pedro Tomás en altre ordre de coses, va avançar la data de la propera Junta d’Accionistes del RCD Espanyol que serà el 15 de novembre.


Ángel, lesionat per quinze dies (o al menys això és el que s’espera) segons han comunicat els serveis mèdics del RCD Espanyol. Altre contratemps per Valverde, ja que fins ara, era l’únic titular si no indiscutible, si bastant important a la medul·lar.




Torna en la sintonia de Tarragona Radio (96.7) http://www.tarragonaradio.com/ el programa dirigit per Manel Sanromà, Tarragona en Blanc i Blau amb el seu equip de col·laboradors, per parlar e informar de l’actualitat del nostre club. Tal com deia en un post anterior, tot el que sigui augmentar i sobre tot en aquest cas, consolidar els programes ja existents es motiu de satisfacció per tot l’espanyolisme.


Amb aquesta ja son sis les temporades que aquesta emissora dedica un programa al RCD Espanyol. L’horari d’emissió serà els dijous de 21:30 a 22:00 hores, en la freqüència o web esmentades anteriorment.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M