dilluns, 1 d’octubre del 2007

AMISTOSOS DELS FEMENINS BASE

Aquest cap de setmana no hi hagut jornada ni a la Superlliga ni a la Primera Nacional femenina degut a la participació de la Selecció Espanyola sub 19 en el mini torneig de classificació per l’Europeu proper, i que va derrotar a Feroe per 12-0 després d’haver golejat en la primera jornada a Lituania per 14-0 en Marijanpole (Lituania), però si que s’han disputat partits amistosos de pretemporada per els equips de la base femenina, i en concret del nou equip C de resen creació, que militarà a Segona Catalana i que va guanyar a la seva visita al Ruíz Casado davant el tercer equip del CE Sant Gabriel.


CE SANT GABRIEL - FEMENÍ C 0-2

Excel·lent partit i victòria de prestigi de les noies d’Albert Andrés contra el CE Sant Gabriel, en el que les oportunitats més clares van ser sempre per les jugadores periques. Amb bona actitud i concentració van decantar al seu favor l’encontre, tot i que malgrat les clares oportunitats que sempre van arribar a la porteria del Sant Gabriel les periques no van tenir sort cara a porteria fins que Montse va obrir el marcador.


La mateixa tònica en la segona part, on les noies blanc i blaves ben posicionades i concentrades en el camp no van permetre cap alegria al Sant Gabriel, que només al final del partit, van disposar de l’única clara ocasió de gol a la segona part.


El segon gol, el va aconseguir marcar Cris, després d’una bona jugada elaborada per les noies del RCD Espanyol i una internada d’Eva per banda dreta i que Cris va rematar a porta. Albert tenia les baixes de Nerea, Duran e Isa, i l’encontre es va disputar al José Luis Ruíz Casado de Sant Adrià del Besós.

Femení C. Marte, Tania, Sara, Anglada, Anna, Pereiria, De la Cruz, Eva, Brenda, Montse, Ayna, Alba, Claudia, i Mireia.

INFANTIL B 4 AT. VILAFRANCA 5
Per la seva part l’infantil B, va perdre per 4-5 davant el conjunt del At.Vilafranca.
Tot i els quatre gols aconseguits per Mónica, i malgrat d’anar guanyant 3-0, no van pogué rematar la feina davant un Vilafranca molt més rodat, i experimentat. De totes maneres, bon partit de les noies blanc i blaves que encara els hi falta molt per adaptar-se a la categoria.

Espanyol: Laura, Laia, Mireia, Jenny, Samy, Mónica, Flor, Ceci, Esme, García, Canela, Tabak, i Alba
.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M