dimecres, 3 d’octubre del 2007

EL FILIAL ES CLASSIFICA PER LA FINAL DE LA COPA RFEF

Per fi, el RCD Espanyol ha guanyat una eliminatòria en la tanda de penals, concretament nostre filial en les Semifinals de la Copa Federació en la vessant catalana, remuntant el 2-0 advers que el CE Sabadell va aconseguir en el partit d’anada fa vuit dies a la Nova Creu Alta.

El partit en els seus noranta minuts reglamentaris ha acabat amb victòria espanyolista per 2-0 amb gols de Sito Riera que en dues ocasions ha perforat la porteria sabadellenca reivindicant-se a Joan Francesc Ferrer “Rubi” com a opció en la davantera, s’ha tingut que decidir el guanyador en els llançaments des del punt de penal, amb victòria blanc i blava per 5-3.

Fitxa Tècnica:
Espanyol B: Pecha, Toni Lao, Gerard (Charly, min.75), Savall, Reyes, Tito, Javi López, Márquez, Sito Riera, Plata (Pedraza, min.86), Xavi García (Palanca, min.71)

CE Sabadell: Nando, Diego Carrillo, Cervián (Sierra II, min.78), Jaume, Usero, Marc, Villanova, Sisó, Pradas, Finidi (Cristian, min.85), Montero

Gols: 1-0 Sito Riera (min.39), 2-0 Sito Riera (min.87).
Tanda de penals: Gols de Palanca, Márquez, Toni Lao, Sito Riera y Marc Pedraza.

Àrbitre: David Conejo Rodríguez. Per part del CE Sabadell ha expulsat a Sisó per segona tarjeta groga (min.3 i min.70) i ha mostrat targetes grogues a Cervián (min.51) i a Usero (min.55). Per part de l'Espanyol ha tret groga a Tito (min.40)

Més informació: rcd. espanyol. com.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA EN JOSEP MARIA, A VEURE SI EL NOSTRE FILIAL EL DIUMENGE, RECUPERA LA CONFIANÇA I GUANYA EL PARTIT CONTRA EL VILA-REAL B, I FELICITATS PER PARTIT AL FILIAL, ESPEREM QUE AQUEST TÍTOL SIGUI NOSTRE AQUEST ANY.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M