dilluns, 1 d’octubre del 2007

EL FILIAL NO MARCA NI CONTRA NOU (0-2)









Ni contra nou, l’Espanyol B, va pogué marcar
El filial blanc i blau va perdre un encontre en el que a la recta final del matx, el conjunt gironí per mèrits propis es va quedar amb nou homes sobre la gespa de Sadrià per el joc dur i en certes ocasions violent que va porta a terme en un partit en el que des del minut setze va anar per davant en el marcador, i amb inferioritat numèrica en el darrer minut de l’afegit va sentenciar amb un segon gol davant la impotència manifesta del conjunt de Joan Francesc Rubi, que unes vegades per mala sort cara a gol, altres per les errades arbitrals en aplicar el reglament i altres per pròpia ineficàcia, van acabar pagant molt car, deixant escapar tres punts importants que col·loquen a l’equip en una zona preocupant.

Primeres jugades de perill blanc i blaves
Molt migcampisme en la primera fase del matx, jugada individual de Zamora sense que la seva centrada trobi rematador, un centre xut de Brachi que treu Ponzo en una bona intervenció a còrner. El llançament del mateix es fa efectiu amb un remat de Jordi Gómez a plaer, que envia fora incomprensiblement.

En un contracop, el Girona s’avança en el marcador
Contracop portat per Jito i Chechu, que acaba amb la centrada d’aquest un cop superat la sortida de Casilla, a plaer amb la porta buida, Miki Albert fa pujar el gol de l’equip visitant.

Jordi Gómez xuta en el minut 25, però un cop més Ponzo rebutja el llançament.
La primera fricció entre jugadors ja arriba quan Serran i Nagore veuen ambdós la targeta groga. El joc mica a mica se’n va endurint i els jugadors pericos s’emporten la pitjor part, davant la permissibilitat arbitral amb els gironins.

Pedraza que va estar molt desencertat remata tan malament com sap una bona centrada de Jordi Gómez. Didac és a punt de marcar, després d’un servei de falta executat per Brachi des de la dreta, però ho evita Ponzo. I en el darrer minut del primer temps, l’Espanyol gaudirà de l’ocasió més clara de tot el partit: Jordi Gómez llença un lliure directe que s’estavella un cop superat el veneçolà Ponzo al travesser de la seva porteria. i Albert Serrán recollint el refús de la fusta remata salvant el meta visitant en darrera instància el gol de l’empat.

La segona part, de mal en pitjor
La represa s’inicia amb una jugada en la que els visitants podien haver deixat sentenciat l’encontre. Didac evita el gol després del contracop portat per Matamala i Miki que en el darrer moment Jito no pot rematar, avançant-se el central espanyolista.

Casilla bloca un remat de Jose de cap, i posteriorment un remat de Jito es refusat per el meta espanyolista.

Poc joc, molta brutícia, i poques ocasions
A part d’una jugada en la que Zamora al segon pal tot sol remata davant Ponzo que tapa el pal i sobre aquest impacte la pilota, i s’encara amb l’extrem perico, i tot que no passa a majors, comença a crear nerviosisme entre el públic que va en augment davant unes faltes molt clares no assenyalades, i la lesió de Juanma després d’una entrada terrorífica dels gironins. El joc s’ embruteix i gairebé el futbol brilla per la seva absència.

Rubi mou banqueta
Primer havia donat entrada a Gerard, i posteriorment un doble canvi en el que dona entrada a Javi Márquez (no comprenem per quin motiu aquest jugador no surt de començament, ja que és qui més qualitat tècnica posseeix) i Sito Riera.

El mateix Javi Márquez posa a prova a Ponzo en un tret llunyà que obliga a lluir-se al veneçolà. L’ocasió més clara del segon temps, be donada després d’una centrada de Javi Márquez en la que José Zamora al segon pal davant Ponzo xuta excessivament creuat passant fregant la pilota el pal dret.

El Girona amb nou, no només es defensa si no que acaba marcant
Palanca sense gaire angle, tapant Ponzo (el millor de l’encontre) i una jugada individual de Zamora que acaba arribant a línia de fons, passada de la mort enrera i Jordi Gómez amb tota la porteria, xuta tant malament com sap.

Els darrers minuts son tota una demostració del que no s’ha de fer en aquesta situació; pilotes jugades amb precipitació, sense obrir el camp aprofitant la inferioritat numèrica visitant, molts nervis, i molt poc futbol d’uns jugadors que poden donar molt més del ofert fins ara, i a sobre per a més inri, el Girona amb nou, aprofita el darrer minut per fer el segon després d’una jugada en la que el sistema defensiu va fer aigües per tot arreu, establint Xumetra el ex del filial, el resultat definitiu.

Molt tindrà que millorar l’equip de Rubi, i aquest tindrà que reconsiderar bastants dels seus plantejaments i decisions presses, ja que aquest equip disposa de jugadors amb més qualitat de la que ens estan demostrant en els partits fins ara jugats i que han conduït a l’equip al lloc de promoció que ara mateix ocupa en la classificació; i ahir, era davant un equip ascendit, per tant, no valen les excuses.


Fitxa Tècnica:

RCD Espanyol B: Kico Casilla; Brachi (Javi Márquez, m. 77), Toni Lao, Serrán, Didac (Gerard, m. 62 ), Juanjo, Zamora, Jordi Gómez, Palanca, Juanma (Sito Riera, m.62 ), Pedraza

Girona FC: Ponzo, José, Nagore, Rangel, Matamala, Chechu (Xumetra, m. 66 ), Santi (Eloy, m. 81), Migue, Larios, Jito (Serra, m. 71), Miki Albert.

Gols: 0-1 Miki, m. 16, 0-2 Xumetra, m. 94.

Àrbitre: Ignacio Hermosilla Alaña del col·legi de la Rioja. Va ser molt condescendent amb l’excessiu joc dur que els gironins van emprar durant tot l’encontre i només a la recta final del matx va decidir-se a enviar als vestidors abans d’hora a dos jugadors visitants. Va mostrar targetes a Jose i a Matamala en dues ocasions (70 i 77 van ser expulsats), Nagore, Larios, i Jito, i per part blanc i blava a Brachi, Serran, Zamora, Juanjo i Pedraza .

Incidències: Matinal molt calorosa a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol. Nervis i ambient caldejat a la segona part en el públic de darrera la porteria del Girona davant l’actitud provocadora del porter gironí, després d’una jugada amb Zamora.

CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ B, GRUP TERCER.


CLASSIFICACIÓ PJ PTS PG PE PPGF GC
1 ALICANTE CF616510114
2 CD BENIDORM 61442094
3 GIRONA FC61132193
4 GAVA FC61132183
5 UD AT GRAMENET611321108
6 UE LLEIDA61031278
7 VILLAJOYOSA CF6930398
8 TERRASSA FC6822298
9 CE SABADELL6822299
10 VILLARREAL CF "B"6822266
11 CE L'HOSPITALET6822244
12 BADALONA CF6822289
13 ORIHUELA CF6714155
14 IBIZA EIVISSA6714168
15 M. CASTELLDEFELS6620468
16 RCD ESPANYOL B6613269
17 CD ALCOYANO6512345
18 ONTINYENT CF64114610
19 LEVANTE UD "B"62024813
20 CD DENIA62024210






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M