diumenge, 17 de desembre del 2006

FEMENÍ B 3 CE EUROPA 0

L’Espanyol B, goleja al CE Europa i torna a la senda de la victòria.

Després de la previsible ensopegada al terreny de l’Estartit, el filial espanyolista encarava avui un derbi ciutadà davant un equip, el CE Europa que es troba en una situació força compromesa en la classificació, i amb la més que sabuda absència de Raquel Corral, la golejadora de l’equip i amb Marta Corredera que ha començat des de la banqueta per els problemes que segueix arrossegant des de fa unes setmanes.

El partit es posava coll avall, quan al minut nou, Elena bota una falta per banda dreta, i el remat de cap precís de Gemma Pacheco, estableix el 1-0 en el marcador. Començaba un encontre que en el primer temps seria calcat del que va enfrontar al Soledad, amb un gol als primers compassos, un progresiu major domini del conjunt visitant, amb la diferència que avui han sabut mantenir la porta a zero, i arribar al descans amb el mínim avantatge.

L’equip de Titi Camúñez no ha trobat la línia de joc que ha exhibit durant molts partits, i el mig del camp no ha sabut imposar-se i enviar pilotes a una davantera en la que Carme ha sigut altre vegada la substituta de Raquel Corral, i tant Debora com Natalia han ocupat les bandes.

Irina ha patit un ensurt al minut 43, quan s’ha anticipat al remat de la davantera europeista, i ha topat amb aquesta. Al descans hi ha estat el canvi, i Núria ha quedat sota pals. Marta Corredera ha sortit per Natalia, i la variació tàctica ha donat els seus fruits, ja que l’Espanyol de la segona part poc a tingut a veure amb el de la primera.

El Europa per mediació de Castellano, ha llençat una falta que la portera espanyolista ben situada ha parat. Debora en jugada individual ha llençat gairebé sense angle sortint la pilota fora a la xarxa exterior de la porteria defensada per Merche.

Al 54’ arriba el segon gol local, després que un remat de Kenti, fos rebutjat com ha pogut Merche, i la pilota morta en la boca de gol, fos impulsada per Marta Corredera establint el 2-0 en el marcador. Les mateixes protagonistes altre cop minuts després, quan Kenti fa un gran desplaçament a l’espai lliure, on Marta Corredera tota sola, s’interna i davant la sortida de Merche vol elevar-li la pilota però fracassa en el intent.

L’àrbitre invalida una jugada per fora de joc discutit, quan Debora se n’anava tota sola cap a porteria, i a més veu la targeta groga per protestar la jugada. Gemma Pacheco instants després fa una gran rematada que la portera visitant desvia lo just per evitar el gol.

L’Espanyol ja dominava el joc i el marcador, i estava demostrant la seva superioritat. Ara si que era mereixedor del resultat i buscava ampliar-lo. Debora per banda, posa una centrada que ni Marta ni Andri arriben a pogué rematar. Al minut 80 el CE Europa gaudirà de una de les poques ocasions de gol, però la portera perica es lluirà en una bona intervenció.

I quan semblava ja el resultat definitiu, una jugada per banda dreta centra Marta Corredera, i dins l’àrea petita lliure totalment Kenti estableix el resultat en que ha finalitzat l’encontre. Victòria molt més treballada i menys fàcil del que marcador pot fer pensar, però molt més fàcil del que el primer temps ens podia fer pensar. Tres nous punts, a l’espera del que facin aquesta tarda els dos primers, que s’enfronten al Ruíz Casado de Sant Adrià: Sant Gabriel i l’Estartit.

“Titi” Camúñez ens deia a l’acabament de l’encontre que “la primera parte nos han dominado el Europa, la suerte ha sido que hemos logrado marcar muy temprano, pero en la segunda parte después de la variación tàctica ya que hemos pasado a jugar un 4-4-2, el equipo ha mostrado su mejor cara, dominando y teniendo ocasiones. Estoy muy contenta por que pese a la baja de Raquel Corral que para nosotros es muy importante ya que es la máxima goleadora, las jugadoras han hecho una gran segunda parte y el triunfo es justo."

Sobre la no alineació de Marta de un inici, Titi ens deia que “ Marta aún arrastra molestias de la lesión del tobillo y he preferido que por las características de su juego jugara la segunda parte ya que consideraba que no estaba en condiciones de jugar todo el partido. Ha marcado un gol y ha hecho un buen partido, el tiempo que ha jugado”

Fitxa Tècnica
RCD Espanyol: Irina, Kenti, Malena, Reche, Chivi, Elena, Natalia, Gemma Pacheco, Natalia, Carme, Raquel Lorente, Debora

CE Europa; Merche, Trini, Teixidó, Kaki, Castellano, Vane, Sango, Núria, Cris, Toa, Carla

Substitucions; Núria por Irina (45’), Marta Corredera por Natalia (45’), Anna por Carme ( 56’) Andri por Debora (85’)
Sil por Teixidó (65’), Sitja por Carla (71’), Mar por Trini (74’)

Gols: 1-0 Gemma Pacheco (9’) 2-0 Marta Corredera (54’) 3-0 Kenti (83’)

Àrbitre: Pascual Oliva. Col·legi català. Ha mostrat targes grogues a Debora (68’)
i per part visitant a Trini (55’) i a Castellano (84’)

Camp nº 3 de la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol.