dijous, 21 de desembre del 2006

AVUI JUNTA GENERAL D'ACCIONISTES.

Alliberat el pare de Jônatas Domingos
Més informació:
http://www.rcdespanyol.info.

Avui al Fòrum, es celebrarà la Junta General d’Accionistes en primera i única convocatòria a les 18.30 hores. Es té previst a més de la aprovació o no de les comptes, gestió social i demés capítols ordinaris, un informe exhaustiu de la situació de les obres al nou estadi de Cornellà –Prat.


L’ordre del dia es el següent:


1. Informe del President del Consell d’Administracio
2.Informe sobre l’evolució de les obres de construcció del nou estadi. Informació periòdica als Srs. Accionistes.
3.Aprovació del Reglament de la Junta General d’Accionistes
4.Examen i aprovació, en el seu cas, del Balanç, el Compte de Pèrdues i Guanys i Memòria de l’exercici 2005-06, així com l’informe de Gestió i proposta d’aplicació del resultat.
5.Aprovació de la gestió social
6.Nomenament o reelecció de l’auditor de comptes.
7.Autorització al Consell d’Administració per a la interpretació, esmena, complement, execució i desenvolupament dels acords que s’adoptin a la Junta General d’Accionistes, així com la concessió de facultats per a l’elevació a instrument públic d’aquests i la seva presentació al Registre Mercantil.
8.Precs i preguntes.

Foto: L'Assemblea del Fira Palace. Encara no sabem ni que va passar, veurem com acaba el tema en els jutjats, ja que el llavors Conseller delegat va dir que presentaria les oportunes demandes judicials tant com a executiu de la Societat com també a títol particular.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M