dissabte, 6 de desembre del 2014

PRESENTACIÓ AL "POWER 8 STADIUM"
DEL FUTBOL BASE DE LA GPE MANIGUA.

 
 






LES PLANTILLES DE LA GPE MANIGUA:







(Power8 Stadium: Cornellà – El Prat: Josep Maria)

Aquest migdia ha tingut lloc a l’inigualable marc del "Power8 Stadium", la presentació oficial dels equips de futbol base de la Gran Penya Espanyolista Manigua. Aquesta ambaixada perica que el proper 2015 complirà 60 anys de vida, celebrarà també el seu 40è aniversari de l’existència d’equips de futbol base federats de manera ininterrompuda.   

Tal com es va iniciar en 1980 al vell i mític estadi de Sarrià, cada any té lloc la presentació oficial de les diverses plantilles de la secció de futbol d’aquesta penya espanyolista barcelonina. Enguany, i una temporada més sota la presidència de Daniel Bosch, han desfilat i s’han fotografiat 11 equips més l’escoleta. Per ordre en les fotos:  Escoleta, Prebenjamí, Benjamí “B”, Benjamí “A”, Aleví “B”, Aleví “A”, Infantil “B”, Infantil “A”, Cadet “B”, Cadet “A”, Juvenil “B” i l’equip de més edat, el Juvenil “A”, que enguany milita a la Primera Divisió Juvenil.

Amb les fotos general de tot el futbol base amb jugadors, tècnics i auxiliars, i directius de la GPE Manigua, i de les fotos individualitzades de cadascun dels integrants d’aquesta entitat, als voltants de les dues del migdia s’ha posat punt i final a aquesta tradicional sessió fotogràfica, que al llarg de la seva història ha tingut com a diversos indrets de celebració, l’Estadi de Sarrià, l’Olímpic Lluis Companys de Montjuïc, la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol (llavors encara no batejada amb el nom de Dani Jarque), la Plaça Ángel Rodríguez (fundador del RCD Espanyol de Barcelona), i l’Estadi del RCD Espanyol, ara Power 8 Stadium.  
           






2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona feina feta, Josep M.
EPM

Josep Maria ha dit...

Merci!. La que em pertoca fer. Ni més ni menys. Salutacions!.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M