divendres, 27 d’agost del 2010

EL DESITJAT SERGIO GARCIA,
FITXAT A PREU D'OR...

Sergio García De la Fuente (Barcelona, 09/06/1983), es ja jugador del RCD Espanyol i serà presentat un cop passi l’oportuna revisió mèdica, aquest migdia.

Enrera queda tot un serial per capítols fregant l’esperpent i amb final totalment inèdit ja que en contra del que s’havia anunciat als mitjans de comunicació de que el R. Zaragoza no executaria el dret de tempteig que s’exhauria a la mitjanit del dimecres, la realitat que en el RCD Espanyol sempre supera a la ficció, ha estat que si ho va fer, i en comptes de ser presentat ahir com era previst, es va tenir que estar tot el dia negociant amb el club aragonès.

Si les xifres anunciades pel Real Betis en el seu dia, i que avui apareixen a diferents mitjans de comunicació (inclòs mínimament augmentades) son vàlides, podrem afirmar que Sergio García li haurà costat al RCD Espanyol a preu d’or. I llavors podríem fer-nos més d’una pregunta. Com per exemple: Per que per idèntic preu no es va fitxar a Nené, o a Osvaldo en propietat? Com per aquest jugador si que es paguen aquestes quantitats totalment desorbitades en funció de la realitat actual del jugador (a segona Divisió i en el moment més baix de la seva carrera esportiva, malgrat que sigui sent un bon jugador) i per altres no? Que hagués succeït si l’Espanyol es nega a pagar aquests prop de quatre milions que es diu que el Real Betis l’hi deu al conjunt de l’Ebre, ja que el jugador no volia anar al Zaragoza i si a l’Espanyol? Preguntes, més preguntes...

Esperem que en la roda de premsa que el club faci amb motiu de la presentació aquests dubtes s’aclareixin, així com la veritable propietat del jugador. Per que un dubta que l’Espanyol pagui aquests sis milions. Llavors entren segons propietaris, o tercers... Quin percentatge de Sergio García és propietat del RCD Espanyol en cas d’una hipotètica futura venda? En cas de que surti malament (cas Eduardo Costa) redimeix l’Espanyol als inversors? A qui van les plusvàlues del cas Pareja, en la part no satisfeta del seu fitxatge per l’Espanyol? Preguntes, i moltísimes més preguntes.

Ara el central, i possiblement un migcentre... I possiblement alguna venda, com la de Kameni amb el que s’ha fixat el Galatasaray... Veurem en que acaba tot i si d’una vegada per totes, Mauricio Pochettino veurà completat el seu planter satisfactòriament; aquell que tenia que tenir abans d’anar a Peralada, segons es va anunciar en el seu dia...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

¿tendrá algo que ver que sea Màgico Diaz su representante ?.
ültimamente casi todos "los negocios" los hacemos con este representante.

Josep Maria ha dit...

Ese es un dato realmente objectivo. Últimamente así es, Mágico Diaz es el representante de estos jugadores que hemos estado negociando. Cada cual es libre de pensar lo que quiera. Saludos.

Anònim ha dit...

Hola Periquitos: Tens tota la raor del mon,L'altre dia el ommipotent Collet, va dir que es aixó de 6 K.nosaltres ni de bon troç em pagat per ell?. Qui menteix els diaris o ell?.
Al final es propietari el Zaragoza i aixó que tot "estaba atado i bien atado" pagant 2 k més que el previst.
Jo espero que no surti "RANA", si no com sempre menjar-ho amb patatts. Figot47




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M