diumenge, 22 d’agost del 2010

CONTUNDENT DERROTA DEL CADET "B"











RCD Espanyol Cadet “B”: 0 – UE Vilassar de Mar: 3

Encontre poc afortunat el que ha disputat aquest matí en la Ciutat Esportiva el Cadet B espanyolista en mig d’una calor sufocant. Els de José Luis García Martínez que venien d’adjudicar-se el torneig de la Brasov Cup a Romania i de golejar a un conjunt japonès el passat dimecres, avui han sucumbit davant un conjunt, la UE Vilassar més fort físicament, d’edat superior i que ha decidit l’encontre en el segon temps.

Amb un calor insuportable ambdós conjunts han intentat sobreposar-se a les dures condicions climàtiques (l’encontre s’ha jugat a les 11:00 del matí) i la igualtat a estat màxima en un primer temps en el que tot i el domini altern, l’Espanyol ha tingut molta més possessió però sense cap ocasió de gol. Tan sols en la recta final del primer temps, els visitants s’han acostat en una jugada aïllada amb perill.

Tot ha canviat en el segon temps. L’Espanyol ja ha encaixat un gol al poc de la represa, però ha estat invalidat per situació anti-reglamentària. A la segona clara ocasió, els del Maresme no ho han desaprofitat i s’han posat per davant en el marcador.

El Cadet B espanyolista s’ha enfonsat anímicament, i quan ha encaixat d’un tret creuat el segon gol, el partit ha quedat vist per a sentència davant la impotència dels pericos que han vist com un excel•lent llançament d’un lliure directe acaba endinsant-se per l’escaire establint-se el resultat que seria definitiu de 0-3, totalment excessiu a tenor dels mèrits d’uns i altres, tot i que el triomf vilasanenc no es pot qüestionar en absolut, ja que en el segon temps ha estat més que superior als locals i han gaudit d’una efectivitat abassegadora.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M