dissabte, 28 de desembre del 2013

ELS NENS PREGUNTEN:
JORNADA DE LLOBREGAT BLANC I BLAU (RADIO DESPÍ),
DEDICADA ALS PERICOS MÉS PETITS













(Estadi del RCD Espanyol, Cornellà - El Prat, Josep Maria) 

Aquest mati ha tingut lloc a l’Auditori de l’Estadi del RCD Espanyol a Cornellà-El Prat, un programa especial de “Llobregat Blanc i Blau” de Radio Despí en el marc del seu desè aniversari que s’ha complert aquest any que aviat ens deixarà. L’acte ha comptat  amb la col·laboració del RCD Espanyol i la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, amb Alberto Ariza al capdavant i amb la presència de membres de la seva junta com García Planas i Daniel Pérez.  Per part del club, un cop més la presència de Jaume Martínez i del director de telecomunicacions Ángel Rojas.

Gairebé uns quaranta nens i nenes han sigut els veritables protagonistes del acte. En les files superiors del indret, han quedat els pares i familiars presents.  Han arribat a les 11:00h. entrant a l’Auditori per iniciar un programa ben diferent als habituals dels dimarts a Radio Despí.

Els presents han gaudit d’un DVD d’un resumen cronològic de tota la història del nostre club des de la seva fundació fins avui, amb tots els moments més rellevants de l’entitat, en una desfilada en el temps amb la visió de tots aquells jugadors més carismàtics que al llar d’aquests 113 anys de vida han anat passant per l’entitat blanc-i-blava. Des de les 12:00h. s’ha connectat Radio Despí, a través de les ones, per la freqüència de l’emissora (107.2 FM) tant al Baix Llobregat com a  L’Hospitalet, i a través de la xarxa d’internet per la web del programa, retransmetent el programa en directe.

Els nens presents s’han convertit per un dia en els periodistes, formulant les seves preguntes a Iñaki Pérez de Arrilucea (jugador subcampió d’Europa i Conseller), Tommy N’Kono (jugador subcampió d’Europa i entrenador actual de porters), el mexicà Paco Palencia (exjugador del RCD Espanyol) i l’actual jugador del primer planter, Abraham.
El programa com no, ha estat conduït per Rafa Aragón, i han participat en primer terme en el desenvolupament del mateix, Javi Navarro i Lidia Company, així com l‘ajut de José Miguel a la part tècnica també de Radio Despí.

Iniciant el programa, Rafa Aragón, ha presentat un per un als seus companys de programa “Llobregat Blanc i Blau”, Javi Navarro, Jordi Marcos, Xavier Edo, Pedro Aragón, i qui es complau d’escriure aquestes línies. Entre mig de les preguntes – algunes prou indiscretes i punyents -, s’han dut a terme el sorteig del divers merchandaising que el club ha facilitat.  Finalment, s’ha procedit a una foto de tots els nens a l’estadi del RCD Espanyol, com a record de l’esdeveniment.        

L’acte ha comptat amb la presència de mitjans de comunicació “professionals” com Mundo Deportivo (Mari Carmen Juárez), As (Alberto Martínez), Sport (Germán Bona), Pericos On Line, així com Espanyol TV.  









S E N T I M E N T P E R I C O . C O M