diumenge, 22 de desembre del 2013

TORNEIG "POWERADE CUP" (3a i DARRERA PART.)



(Camp de Futbol “Clot de la Mel”; Barcelona: Josep Maria)

Aquest cap de setmana s’ha disputat la quarta edició del Torneig de Nadal Aleví “Powerade Cup” que organitza el Club Esportiu Vila Olímpica. Sentiment Perico hi fou present durant el matí de la segona jornada disputada ahir dissabte.

En el torneig es donaren cita els equips alevins de les millors pedreres de Catalunya i de la resta d’Espanya. Malauradament el RCD Espanyol no brillà amb la mateixa llum pròpia que en edicions anteriors i s’hagué de conformar amb jugà la fase de consolació l’Aleví A al no superà la primera fase de grups, mentre que l’Alevi B va fer una bona primera fase caient en semifinals davant l‘etern rival. Després que l’Espanyol estigués sempre present en les finals de les tres anteriors edicions, deixà quelcom de desencís, però bé, es futbol i a vegades es guanya i altres és perd.

En el torneig que és director David Fernández, (tècnic del Cadet B espanyolista), estigué present (veure fotos) el coordinador del futbol base del RCD Espanyol  Jordi Lardín, i l’actual del Málaga CF i enyorat ara a Can Perico, Josep Manel Casanova. També membres del futbol base i de la Dani Jarque com Eloy, Carles Casanova, Albert Villarroya, i l’extècnic Jacint Magrinyà, entre altres tècnics i personalitats del futbol català.   


Un torneig aleví, amb un gran nivell.
      
Per últim, una galeria fotogràfica “multicolor”  amb el gran ventall d’equips participants en el torneig. Només en cal, agrair les facilitats donades tant a en David com als organitzadors del Club Esportiu Vila Olímpica.  









S E N T I M E N T P E R I C O . C O M