diumenge, 22 de desembre del 2013

PENÓS ESPECTACLE A LA DANI JARQUE.
EL FILIAL CAU 0-4 DONANT UNA PÈSSIMA IMATGE.




RCD Espanyol “B”: 0 – Alcoyano CF: 4

Humiliant resultat, vergonyós encontre.

Primera derrota del filial a la Ciutat Esportiva en el que portem de campionat l’ha que ha arribat aquesta tarda en el pitjor moment –amb l’equip a un punt del descens – i de gran proporció pel que fa al resultat final, això si, davant un dels equips capdavanters de la categoria.

L’equip de Manolo Márquez ha completat un encontre horrible, per oblidar (o no?) ràpidament i treure les oportunes lliçons, doncs des de abans de complir-se el primer minut ha anat per sota en el marcador, donant una imatge molt dolenta; una imatge d’un equip que pot passar-ho molt malament per mantenir la categoria sinó millora i demostra que el que avui ha succeït ha estat un petit (o gran) accident en el camí. També cal significar que el tècnic espanyolista no ha pogut comptar amb Raillo, Canario i Marc Caballé que complien sanció (aquest darrer en ser castigat amb 5 partits després del partit d’Ontinyent).   

Quan encara no s’havia assegut a les seves cadires el poc públic en tribuna, quan encara prenien posicions els que estaven dempeus, Rayco ha batut Pau en un vist i no vist. Ha sigut en una ràpida jugada només centrar en la que ha Rayco al contraatac ha combinat amb Pedro Conde qui li ha tornat molt bé l’esfèrica ficant-li dins l’àrea i Rayco ha superat la mitja sortida de Pau per alt i superant per velocitat a un desconegut avui Eric Bertrand.  

Al minut 6’ el meta Pau intervenint amb encert ha evitat el segon, quan altre cop un dominador Alcoyano arribava amb perill a l’àrea espanyolista mitjançant Bello qui superava Rober en banda esquerra habilitant per Rayco qui rematava junt al pal dret de la porteria local guanyant-li altre cop la partida a Eric Bertrand.
     
Als dotze minuts s’ha acabat el que es donava. Quedava tot llest i vist per a sentència. L’Alcoyano feia el segon en una desafortunada jugada en la que el llançament directe llençada Oscar López, s’estavella en la tanca defensiva i acaba l’esfèrica variant la trajectòria i entrant a l’esquerra de Pau.

Els alacantins eren els dominadors d’un partit en el que semblava que juguessin sols davant un Espanyol B desconegut, amb una manca tota de caràcter,  totalment apàtic, que a bon segur acusà moralment els dos cops rebuts  sense saber reaccionar. El primer intent d’acostar-se amb perill fou en un centre de Sales que rematà molt fluix de cap Borja a les mans del porter.

L’ocasió més clara per ficar-se en el partit – i la més perillosa dels locals al llarg del mateix – fou quan Joan executà una falta lateral des de l’esquerra penjant la bola llarga i entrant al segon pal amb decisió rematà de cap Héctor amb la mala fortuna que l’esfèrica creuada no entra dins i tampoc ni Xavi Prieto pogué rematar, ni Rubén a l’altre pal tingué prou angle per enviar dins la pilota.  En el 33’ després d’una llarga jugada de domini visitant, l’equip alacantí envià un llançament des de la frontal que aturà bé el meta Pau.

Als sis minuts del segon temps, altre jugada embolicada que acabà dins la porteria espanyolista. Servei un servei de cantonada des de la dreta l’Alcoyano, pentina de cap un jugador visitant i l’esfèrica acaba estavellant-se a la base del pal i davant la passivitat de la cobertura espanyolista, la pilota li cau a  César Ramon que rematxa enviant la bola dins la porteria local. 0-3, resultat exagerat pels mèrits dels alacantins, però justa derrota davant un Espanyol totalment inexistent sobre la malmesa gespa del camp primer.

Dos minuts després, ocasió pels blan-i-blaus amb xuts de Mamadou i Sales dins l’àrea que rematen estavellant l’esfèrica en jugadors  visitants que defensaren molt bé l’acció i no donaren cap tipus d’opció. L’Alcoyano es mostrà en tot moment com un conjunt molt sòlid, experimentat amb molt d’ofici.

Poc conforme amb el que estava presenciant, realitzà una triple substitució el tècnic espanyolista donant entrada a Miravent, Kilian i Aday, però el partit estava ja totalment decidit  feia molta, molta estona. L’Alcoyano posà la cirereta al pastís quan aconseguí un gran gol Carles Salvador enviant des de fora de l’àrea una canonada creuada a mitja alçada totalment imparable.  Tan sols l’equip perico tingué opció per aconseguir obrir el marcador en un lliure directe que Mamadou envià a l’esquerra amb un llançament força ajustat. 

Encara estigué a punt d’aconseguir augmentar la diferència Rayco errant davant Pau, i poc després el quadre alacantí anotà el cinquè gol mitjançant César Remon, però aquest no pujà al marcador per situació antireglamentària de l’extrem visitant a l’hora d’arrencar abans de fer la darrera passada.  Final del partit, amb un dur correctiu encaixat pels espanyolistes i decepció total d’uns seguidors que cada vegada gaudeixen menys del joc espanyolista  a la Dani Jarque, dels que s’espera siguin algun dia els cracks del futur, com ho prova el cada cop menys públic present.   

     

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol B: Pau;  Rober, Eric Bertrand, Rubén Duarte, Clerc; Héctor, Joan;  Iván Sales, Xavi Puerto, Borja; i Mamadou.
Substitucions: Miravent, Kilian, i Aday per Rubén Duarte, Iván Sales, i Xavi Puerto, m.58. Altres suplents: Koke (p.s.) i Ferran.

Alcoyano CF: Rangel; Navarro, Devesa, Mario, Oscar López; Carles Salvador, César Remón; Bello, Rubén Martínez, Rayco; i Pedro Conde.
Substitucions: Calderón per Bello, m.68; Lolo Ivars per Pedro Conde, m. 75; Clausi per César Ramon, m. 81. Altres suplents: Buba (p.s) i Mikel Uriarte.

Àrbitre: Óscar Herrero Arenas, del comitè territorial aragonès, assistit en bandes per Diego Ruíz Ferreruela i José Manuel Abadías Lafuente. Ha mostrat cartolines grogues a Héctor, m.61 i Aday, m. 87 per part espanyolista, i a Mario, m. 62 i Oscar López, m. 87 per part alacantina.

Gols: 0-1: Rayco, m. 1; 0-2: Oscar López, m. 13; 0-3: César Ramon, m.51; 0-4: Carles Salvador, m. 87.

Incidències: Encontre corresponent a la 19èna. jornada del campionat de lliga del grup 3r. de Segona Divisió B, disputat aquesta tarda de dissabte al camp primer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.   


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Esto ya no se puede aguantar, destitución de Marquez y más con sus declaraciones como si no tuviera culpa de nada. Ah y echar a unos cuantos jugadores y traer algunos con calidad de verdad.

Anònim ha dit...

El segundo espectaculo bochornoso lo da el sr Marquez con sus declaraciones. Me parece una falta de etica total y de una cobardia tremenda,jugando con ventana,se atreveria este sr aque los jugadores opinaran de el igual saldria muy perjudicado. Es solo una opinion pero despues de las declaraciones yo ha este sr lo queria tener bien lejos de mi. Espero el club tome las medidas oportunas




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M