divendres, 27 de desembre del 2013

DERROTA D'UN ESPANYOL QUE PLANTÀ CARA AL MADRID (2-1)

Real Madrid CF: 2 – RCD Espanyol Infantil “B”:1

Derrota en el primer encontre que l’Infantil B espanyolista ha disputat al XVIII Torneig Internacional de F-7 BLUE BBVA que s’està disputant des d’aquest matí a Arona (Tenerife). L’equip espanyolista ha merescut millor sort doncs l’encontre que ha tingut varies fases de domini d’un i altre partit, ha estat bastant igualat.

S’avançava el conjunt blanc als tres minuts quan el seu jugador més perillós Pedro, profunditzava per l’esquerra del seu atac guanyant línia de fons i combinant amb Sergio Arribas qui finalitzaria la jugada superant a Ángel fent pujar el primer gol al marcador.

En aquests primers minuts el domini pertanyia al conjunt madridista, que arribà amb perill en un par d’ocasions amb Pedro com a protagonista. Donà senyals de vida l’Espanyol als 7 minuts de joc quan una jugada individual de Kili l’acaba traient-se un tret, que tot i tenir l’oposició del defensor blanc, acaba estavellant-se al travesser.

Un minut més tard, a un llançament creuat de Bañuls des de l’esquerra no hi arriba per ben poc Kili tot i llençar-se a la gespa. Finalment, al minut 8 i escaig, Arnau - de jugada individual des de mig camp penetrant davant els adversaris – estableix l’empat en el marcador al finalitzar l’acció amb un remat que bat al porter del Madrid per la seva esquerra. Era el just premi a uns millors minuts dels blanci-blaus – en aquest partit de gris i negre, segona indumentària -. Amb aquest marcador s’arribà al descans.

Començaren els segons 12 minuts de joc amb domini madridista. Al primer minut altre cop Pedro li donaria mig gol a Jorge qui acaba xutant fora.  Un llançament des de la frontal obliga a intervenir al meta Juanvi amb una gran aturada.

Segona bola dels espanyolistes al travesser. El davanter Reda envia el lliure directe al travesser després de tocar lo just el porter, qui posteriorment no es fa amb el refús de la fusta  entre jugadors d’ambdós equips, sent  finalment un defensor qui rebutja sota pals. El Madrid arribaria  amb perill en un desajust defensiu espanyolista mitjançant Diego qui escorat a l’esquerra, remata fora quan ho tenia tot al seu favor.

El Madrid intensifica el seu atac, i Pedro aprofitant una errada defensiva, envia un remat que superant Juanvi, s’estavella a la base del pal. Mig minut després, jugada de Pedro assistint a Marcos Blázquez qui des de la frontal envia un remat que obliga a lluir-se a Juanvi que rebutja a córner.

A manca de dos minuts per la fi del partit, acabaria el quadre blanc aconseguint el segon gol que sentenciaria el matx. Seria en el llançament d’aquest servei de cantonada des de la dreta de l’atac blanc, quan Ismael ficant la bota envia la bola al fons de la porteria espanyolista.

El proper partit dels espanyolistes serà davant el Granada CF i serà retransmès en directe pel canal Energy, a les 19:40h.

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol:
1er. temps: Ángel; Arnau, Alejandro, Julen; Dani, Nico; i Kilian.
(substitucions: J.Bañuls per Julen, Reda per Nico)
2n. temps: Juanvi; Sergi Benítez, Alejandro, Bañuls; Arnau, Ot; i Reda
(substitucions: Dani per Ot, Kilian per Arnau)

Real Madrid: Toni; Marcos, Miguel, Luis, Pedro, Arribas i Ismael. També: Diego, Sergio, Jorge, Francisco J. i Alejandro

Àrbitre: Barrenechea Montero.

Gols: 1-0: Arribas, m. 3; 1-1: Arnau, m. 9; 2-1: Ismael, m.22.

Incidències: Primer encontre del grup A del XVIII Torneig Internacional de F-7 d’Arona, disputat en l’estadi Antonio Domínguez d’Arona.