divendres, 27 de desembre del 2013

GRAN ÈXIT EN LA CAMPANYA
"CAP NEN SENSE JOGUINA !"








(Parroquia Can Sant Joan, Montcada i Reixac: Josep Maria)

Aquest vespre ha tingut lloc a la Parròquia de Can Sant Joan a la ciutat de Montcada i Reixac,  - tal com bé sent tradicional en els sis darrers anys - , l’acte de lliurament de les joguines a la institució “Cáritas”, per què cap nen es quedi sense joguina en uns moments en que tanta gent ho està passant tant malament per la crisi econòmica que ha causat estralls a la nostra societat.

La “Penya Blanc i Blava de Montcada i Reixac” juntament amb el C.D. Montcada, les penyes “Pericos de Montmeló” i “Penya Blanc Blava de Mollet del Vallès”, han organitzat un any més aquesta campanya benèfica de recollida de joguines superant totes les previsions i tots els rècords d’anteriors edicions.

A l’acte s’ha fet lliurament d’unes records  de l’esdeveniment i com a mostra d’agraïment,  tant al CD Montcada, com a les penyes que han col·laborat i que han estat un cop més presents a l’acte, així com a la Sra. Maria (de la Parròquia) i a les entitats i comerços que han participat com a punt de recollida de les joguines i que alguns per motius laborals no han pogut estar presents a l’acte per a recollir el present. Han sigut punts de recollida el Bar “Punto de Encuentro” seu social de la Penya Blanc Blava de Montcada i Reixac, el Camp de Futbol del C.D. Montcada,  el Camp de Futbol de Can Sant Joan, la Ferreteria Industrial Montcada,  la sabateria “Tere” de Montcada Bifurcació i el “Bar  Peña” de Mas-Rampinyo.  





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M