dissabte, 28 de desembre del 2013

L'ESPANYOL CLASSIFICAT PER LES SEMIS (1-1, REDA).
ELIMINA AL SEVILLA A LA TANDA DE PENALS (2-0)

IMPORTANT ENCONTRE D'UN FEMENÍ "A" NECESSITAT DE PUNTS DAVANT L'OVIEDO MODERNO. (ESTADI DÍAZ VEGA D'OVIEDO, DEMÀ DIUMENGE, 14:00h.ARBITRAT PER L'ASTURIÀ LEANDRO CARVAJALES).




 
 

El RCD Espanyol s’ha classificat per disputar demà diumenge, les semifinals del Torneig Internacional de F-7 d’Arona, a l’Estadi Antonio Domínguez d’aquesta localitat de la illa de Tenerife. El quadre català ha deixat fora als quarts de final al Sevilla FC en un apassionant encontre de quarts de final i disputarà demà (o així ho esperem...) davant la Juventus, una de les dues semifinals. Valencia i Real Madrid han estat els altres dos conjunts que lluitaran també per una plaça a la final.

Amb el FC Barcelona (ai... Adri Bernabé, ai!...) eliminat a mans del Valencia CF, amb l’Atlético de Madrid eliminat pel Juventus contra pronòstic,  i el Madrid l’únic dels favorits que havia complert amb el que s’esperava a priori, l’Espanyol tenia la gran oportunitat de ficar-se a semifinals davant un Sevilla que havia dominat en el seu grup i que el seu davanter centre Biniyant li havia fet descosit als culers anotant un hat-trick en el partit inaugural.  

L’equip de Carles Martínez Novell, s’avançava mitjançant el seu davanter centre Reda (que s’ha incorporat a l’equip en el darrer mes), però molt poc li durà l’alegria al conjunt espanyolista doncs Luismi establí les taules per part andalusa. Amb l’empat a un gol, s’arribaria al final dels dotze primers minuts de joc.

Els blanc-i-blaus que han fet un gran partit, tindrien més ocasions que el quadre sevillista, jugaren millor i s’han fet creditors d’un triomf que no ha arribat ja que el meta del Sevilla ho ha evitat en una gran intervenció en el tram final del partit quan Reda altre cop s’havia trobat amb una molt bona oportunitat. El desenllaç del partit hauria de donar-se a la tanda de penals on no sol ser històricament gaire propicia per l’entitat espanyolista.

En aquesta ocasió la fortuna somrigué als pericos, ja que Nicolás anotà el primer llançament després que Ángel Fortuño aturés molt bé el primer llançament dels andalusos. El segon llançament dels sevillistes s’estavellà al travesser i Reda, anotant el seu segon penal, donà el triomf als espanyolistes.

Fitxa tècnica:
Sevilla FC: Lolo, José Angel, Manuel, Marcos, Valentino, Bryan i Biniyam. També Luismi.

RCD Espanyol: Juanvi, Sergi Benítez, Alejandro, Arnau, Nicolás, Joel Bañuls, i Reda. També: Julen, Kilian, Ángel (p.s.)   

Gols: 0-1: Reda, m. 5; 1-1: Luismi, m. 10.

Penals: 0-0: Bryan, atura Ángel; 0-1: Nicolás, gol; 0-1: Luismi al travesser; 0-2: Reda, gol.

Àrbitre: Mendoza Castellanos.

Incidències: Encontre corresponent als quarts de final del XVIII Torneig Internacional de F-7 d’Arona, disputat la tarda d’avui dissabte a l’Estadi Antonio Domínguez d’Arona. El capità Dani Villahermosa, baixa per aquest partit.    



Segons amb 6 punts, a la fase prèvia.

A la fase de grups, l’Espanyol obtingué un meritori segon lloc en el Grup A, després de refer-se de la derrota davant el Real Madrid obtenint el triomf en un partit molt lluitat i disputat davant el Granada en el que va valer el gran golás de Nicolás Melamed, una canonada a l’escaire des de ben lluny als tres minuts del segon temps.

En el tercer i definitiu encontre d’aquesta fase prèvia, l’equip de Carles Martínez s’ha desfet amb autoritat i contundència a la ventafocs del grup, el Chelsea FC, amb un rotund 5-0 amb gols d’Arnau i Reda  en el primer temps (4’ i 10’ respectivament), i de Reda (16’), Alejandro (18’) i Kilian (21’)  en el segon període, en un encontre en el que els espanyolistes encara podien haver obtingut un resultat molt més ample, que ja es dir... El quadre anglès s’ha marxat d’Arona sense obtenir cap punt. I el Granada, tercer de grup en perdre davant l’Espanyol, ha vist com quedava fora de jugar els quarts per un gol en la diferència total de gols per ser un dels dos millors tercers de grup. 


1 comentari:

Josep Maria ha dit...

Bé quan aquests senyors es possin d'acord i ens diguin a qui dimonis li toca a l'Espanyol (R. Madrid o Juventus) ho informarem adequadament.

Poca seriositat. En TV han anunciat Juventus - Espanyol, als webs de Fundación el Larguero i As, R. Madrid - Espanyol!!!. Ja ho decidiran una hora d'aquestes...




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M