diumenge, 22 de desembre del 2013

TORNEIG "POWERADE CUP" (2na. PART):
LA PARTICIPACIÓ DE L'ALEVÍ "A"

Aleví "A":

L’equip de Xavi Corominas no va pogué revalidar el títol aconseguit a la passada edició per l'anterior fornada, doncs no va pogué classificar-se pels quarts, caient a la fase prèvia. Començà el torneig guanyant 4-0 al Gavà CF, però va caure contra pronòstic 1-2 davant el Reus Deportiu. Com el Málaga i Reus van empatar el seu encontre, el darrer partit davant els andalusos cobrava inusitada importància doncs qui perdés quedava fora, més tenint en compta que en idèntic horari s’estava imposant el Reus Deportiu al Gavà.

L’Espanyol s’avançà als dos minuts de joc, però el quadre malagueny li remuntà el partit i acabà guanyant 1-2 obtenint el primer lloc de grup i acompanyant als reusencs a quarts de final.

L’equip espanyolista disputà els encontres de classificació per la fase de consolació, derrotant a SE AEM Lleida per 4-0, i guanyant 3-0 al Girona FC. D’aquesta manera arribava a la final d’aquests vuit equips que no havien arribat als quarts de final, i disputava l’encontre pel novè i desè lloc amb el Gavà CF, arribant-se al final del partit amb empat a zero i resolent els penals el conjunt gavanenc. 

Aquestes fotografies corresponen als moments d'abans i durant el decisiu encontre davant el Málaga CF.   















S E N T I M E N T P E R I C O . C O M