divendres, 21 de gener del 2011

FUTBOL-7 FEMENÍ

RCD Espanyol Infantil Femení “A”: 4 – UE Vilassar: 2

Les periques posen la directa amb l'objectiu d'assolir el títol de lliga

El RCD Espanyol Infantil-Aleví “A” es va imposar en partit disputat diumenge al camp de Futbol-7 de la Ciutat Esportiva de Sadrià, a la UE Vilassar de Mar, per 4-2. Les del Maresme, que ara ocupen la sisena posició, venien de derrotar al CE Sabadell, segon classificat i màxim rival de les periquites. Les noies blanc-i-blaves porten deu punts d’avantatge al conjunt arlequinat i han sumat tots els punts en joc (48 punts en 12 encontres).

Diumenge no van tenir un encontre fàcil. Tot i que l’Espanyol va marcar primer mitjançant Irina, les blanc-i-vermelles van empatar en el segon quart i van crear més problemes dels previstos al conjunt de Joaquín Illescas, que no trobava la manera de superar al seu adversari.

En el tercer quart i en el darrer període, l’Espanyol va oferir una millor imatge i va desencadenar una reacció espectacular anotant dos gols mitjançant Andrea Cortés i un quart gol aconseguit per Andrea Gómez.

Amb el partit sentenciat, en el darrer quart, les vilasanenques van anotar l’anecdòtic segon gol en la recta final del partit.

El proper encontre de l’equip espanyolista serà davant el cuer de la categoria, la UD Cirera a terres mataronines, i en el que la superioritat espanyolista a bon segur serà més que evident, tenint en compta que el conjunt de la capital del Maresme no ha guanyat ni empatat cap encontre dels deu disputats.

Pallejà CF: 2 – RCD Espanyol Infantil Aleví “B”: 8
(Resultat oficial 2-7)

Triomf del Infantil-Aleví “B” a domicili que permet al conjunt espanyolista superar al conjunt del Baix Llobregat en la classificació. Les espanyolistes son sisenes amb els mateixos punts que el Pallejà, que es setè.

RCD Espanyol Alev-Benjamí Fem: 13- EF Bonaire: 1
(Resultat oficial: 6-1)

El RCD Espanyol Aleví-Benjamí-Prebenjamí Femení va golejar 13-1 a la Escola de Futbol Bonaire. Tot i que les egarenques van donar la sorpresa momentàniament en igualar el gol inicial de les blanc-i-blaves, l’equip espanyolista va ser un autèntic vendaval i va anar-se’n al descans (final segon quart) amb una avantatge de 12-1 gràcies als gols de Nicole, Neus (3), Bis i María, del primer quart, i de Nai (4), Claudia i Anna.

En el segon temps (tercer i quart període) l’Espanyol va marcar mitjançant María, el darrer gol que tancava el compte golejador. Les espanyolistes han sumat tots els punts en joc en els 15 encontres de lliga disputats.