dissabte, 22 de gener del 2011

MEREIXIEN MÉS...
(8-9)

PENDENTS DE VÍCTOR RUIZ. AL MERCAT D'HIVERN, ELS VENEDORS SEMPRE S'INTENTEN APROFITAR-SE DE LES NECESSITATS DELS COMPRADORS; A L'ESPANYOL SUCCEEIX TOT EL CONTRARI. LES PARAULES DEL CLUB "NO MALVENDREM"... SEGUIRAN VIGENTS?


RCD Espanyol: 8 – FC Barcelona: 9


La fatalitat històrica també ens apareix al futbol indoor...

En els darrers segons del partit, i amb empat a vuit gols en el marcador, el FC Barcelona es va endur el derbi de futbol indoor celebrat ahir a Calafell en un partit amb molts gols, bon joc i emoció fins el darrer instant de l’afegit. Al final, el sempre, la fortuna va caure del cantó barcelonista que tot sigui dit, en tot el encontre mai va anar per darrera del marcador, tot i que l’Espanyol va aconseguir moltes igualades, fins que el gol d’Ezquerro va decidir el partit. L’Espanyol va oferir una gran imatge per ser el primer encontre que disputava en aquesta competició i més tenint en compte el rival que havia enfront. Destacar per part perica, a Jordi Lardín amb cinc gols, i a Martin Posse amb dos. Eloy Pérez va anotar el primer gol espanyolista.



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Raúl Arribas, Eloy Pérez, Martín Posse, Jaume García, Jordi Lardín, Uceda, Samper, Manel, A. Gómez, i Àngel Morales.

FC Barcelona: Angoy, Milla, Eusebio, Ezquerro, Cuéllar, Carreras, Sergi, De Quintana, Geli, i Sánchez Jara.

Àrbitre: Sergi Albert.

Gols: 1-0: Carreras, m. 1; 1-1: Eloy m. 5; 2-1: Milla, m.7; 3-1: Ezquerro, m. 9; 3-2: Posse, m. 9; 4-2: Eusebio, m. 10; 4-3: Posse, m. 14; 5-3: Milla, m. 19; 5-4: Lardín, m. 24; 5-5: Lardín, m. 27; 6-5: Sergi, m. 37; 7-5: De Quintana, m. 41; 7-6: Lardín, m. 43; 7-7: Lardín, m. 53, 8-7: Sergi, m. 53; 8-8: Lardín m. 56; 9-8: Ezquerro, m. 60.

Incidències: Pavelló Joan Ortoll de Calafell. Segona jornada de la lliga de Futbol Indoor Fertiberia.


3 comentaris:

Emilio ha dit...

Qué peña coño. Nos tienen que ganar hasta en esto.

P.D. Grande Lardín. Aunque sea en fútbol indoor, menudo gustazo tiene que ser el meterle cinco chicharros al f.c. barcelona.

Emilio ha dit...

Quise decir que PENA, no que peña.

Josep Maria ha dit...

Pues si Emilio. Pudieron ganar marcando ellos, pero no lo hicieron y una vez más la diosa fortuna se alió con el mismo equipo... Tratándose de Lardín como goleador me viene a la memoria algunos derbis en su campo en los que también estuvimos a punto de vencer y se nos escapó en el último minuto o uno en concreto que Lardín remató al palo y en el contragolpe siguiente marcó Oscar en el último instante.
El infortunio parece perseguirnos más de la cuenta.
Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M