dilluns, 17 de gener del 2011

L'ESPANYOL FEMENÍ
TORNA A EMPATAR A DOMICILI (1-1)

Foto d'arxiu.



C. Atlético de Madrid Féminas: 1 – RCD Espanyol Femení “A”: 1


Segueix sent un camp històricament complicat per l’Espanyol

El RCD Espanyol no va pogué superar al Atlético Féminas en la seva visita al Cerro del Espino en la tercera jornada de la segona fase de la Superlliga Femenina de futbol.

En el primer temps les blanc-i-blaves van dominar l’encontre i Vero Boquete va ser la jugadora més perillosa de les d’Oscar Aja. La pròpia Vero va tenir i desaprofitar un u contra u davant la meta Núria, que va rebutjar amb el peu. En els instants darrers del primer temps, va ser Mariajo qui va evitar el gol matalasser en una bona intervenció davant Pisco que havia rebut de Priscila.

En el segon temps, l’Atlético de Madrid va sortir més fort, però va ser l’Espanyol qui va colpejar primer, en rematar Vero de manera excel•lent una passada de Willy en una jugada en la que va desbordar per la banda esquerra.

Però l’alegria poc li va durar a l’equip espanyolista, ja que deu minuts després, una centrada d’Amanda va ser rematada de cap per Martí, establint el que seria empat definitiu en el marcador.

Les espanyolistes van pogué endur-se els tres punts amb una gran ocasió al final del partit en un mà a mà de Vero. Anteriorment l’Atlético havia pogut marcar en una gran ocasió de Pisco encarant Mariajo, però sortosament la bola se’n va anar fora massa creuada. També Alexia Putelles va gaudir d’una bona ocasió amb un remat de cap que va sortir llepant el travesser per sobre la porteria defensada per Núria.

El proper encontre de les blanc-i-blaves (que son terceres fora de les dues places que donen dret a jugar-se el títol de manera definitiva, tot i que les distàncies estan molt i molt ajustades), serà davant la Real Sociedad. Equip gens fàcil que va ser líder del seu grup quedant per sobre del Athletic Club, i que ha empatat al seu feu davant el Rayo Vallecano en la jornada inaugural de la segona fase, i en Sant Joan Despí davant el Barcelona. Ahir va aconseguir vèncer per la mínima al Prainsa Transportes Alcaine.


Fitxa Tècnica:
Atlético de Madrid Féminas: Nuria; Paula Serrano, Marta Carro, Vane, Leire, Marti, Nagore, Amanda, Pisco, Priscila, i Luky.
Substitucions: Constanza per Martí, m. 66; Laurita per Luky, m. 73; Leti per Priscila, m. 81; Sonia Prim per Paula Serrano, m. 90.

RCD Espanyol: Mariajo; Andrea Pereira, Marta Torrejón, Vanesa Gimbert, Sandra Vilanova; Meseguer, Monforte; Erika, Sara Mérida, Willy; i Vero.
Substitucions: Alexia per Sara Mérida, m. 46; Ane per Sandra Vilanova, m. 73.

Àrbitre: Antonio Muñoz García Mascaraque, del comitè territorial madrileny. No va haver-hi amonestacions.

Gols: 0-1: Vero, m. 50; 1-1: Martí, m. 60

Incidències: Cerro del Espino, Majadahonda. Tercera jornada de la segona fase de la Superliga Femenina.




CLASSIFICACIÓ SUPERLLIGA FEMENINA, Grup A.

.GRUP "A" SEGONA FASE PTS PJPG PE PP GFGC
1

RAYO VALLECANO

7321080
2

ATHLETIC CLUB

6320194
3

R.C.D. ESPANYOL

5312062
4

REAL SOCIEDAD

5312021
5

ATLÉTICO DE MADRID FÉM.

4311132
6

F.C. BARCELONA

4311122
7

C.D. SANT GABRIEL

13012111
8

PRAINSA. TRASNP. ALCAINE

0300309






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M