divendres, 21 de gener del 2011

FUTBOL BASE FEMENÍ: EL "C" LI MARCA 13 GOLS AL CUER

CF Torelló: 0 - RCD Espanyol Femení “C”: 13

Sense pietat

El Femení “C” del RCD Espanyol, líder del grup tercer de Primera Catalana Femenina, va vèncer al CF Torelló a domicili per un contundent 0-13 fidel reflex del que la classificació ens mostra. L’Espanyol és líder invicte que ha arribat al final de la primer volta havent cedit només un empat a domicili, i comptant la resta de partits per victòries.

Davant el cuer, el conjunt de Lino Ramírez, va marcar fins a tretze gols. Les autores dels gols pericos van ser: Ester els dos primers, el tercer en pròpia porta, Carla, Jasmina, María, van elevar a sis gols la diferència en arribar al descans. En el segon temps, Sara des del punt de penal, Ari en dues ocasions, Sara altre cop, Maria per partida doble aconseguint el hat-trick, i Ari tancant la compta i aconseguint també un hat-trick.

El CF Badalona, segon a la taula, tampoc afluixa i enganxat a l’ombra de las espanyolistes, és a només un punt de la classificació. El proper diumenge, les espanyolistes es desplacen a Sant Quirze de Besora per començar la segona volta del campionat. Les osonenques son cinquenes i en el partit d’anada van caure a Sadrià per 4-0.

CLASSIFICACIÓ PRIMERA CATALANA FEMENINA, Grup 3r.

RCD Espanyol Juvenil- Cadet Femení: 1 – Reus Deportiu: 0

Triomf mínim però suficient del quart equip femení espanyolista en partit disputat el vespre del dissabte a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. El gol espanyolista va ser marcat per Tània. Va ser el tercer partit consecutiu que les espanyolistes no encaixen cap gol. L’equip de Fran Güells, ocupa la setena posició a la classificació després d’un fluix començament degut a la joventut del planter, l’equip cada dia comença a trobar-se més assentat a la categoria