dimecres, 11 de febrer del 2015

A PER UN RESULTAT IL·LUSIONANT !!!

Tot a punt per que es torni a viure una nit històrica quan a partir de les 22:00h. al nou San Mamés comenci a rodar la pilota.  Sergio González per aquest partit no pot comptar amb Álvaro sancionat i amb les baixes per lesió d’Abraham i  més important de Cañas. Víctor Sánchez després de la patacada rebuda en l’encontre contra el Valencia és també dubta en veure com durant tot el dia evoluciona i si estarà al 100%  per enfrontar-se als lleons de San Mamés.

Les principals novetats a la llista perica son la presència dels jugadors del filial Pol Llonch i Joan Jordán degut a les baixes en el centre del camp espanyolista. També Mattioni entra a formar part d’aquesta llista.    

El tècnic del conjunt basc, el “Txingurri” Valverde ha convocat per aquest partit als següents homes:  Gorka Iraizoz, Herrerín, Aurtenetxe, San José, Beñat, De Marcos, Bustinza, Susaeta, Iraola, Etxeita, Mikel Rico, Gurpegi, Muniaín, Viguera, Aketxe, Unai López i Williams.  El quadre biscaí també té importants baixes com son les ja confirmades de Aymeric Laporte, Ander Iturraspe, Guillermo Fernández i finalment també Mikel Balenziaga.  

L’encarregat d’impartir justícia (o al menys això ingènuament esperem) serà el senyor Carlos Del Cerro Grande, de la territorial madrilenya. Estarà assistit en bandes per Juan Carlos Yuste Jiménez i per Abraham Álvarez Cantón, també madrilenys.  El quart àrbitre serà l’andalús Antonio Santos Pargaña.   





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M