dissabte, 14 de febrer del 2015

EL JUVENIL "A" NO HA TINGUT RIVAL...

RCD Espanyol Juvenil “A”: 7 – SD Huesca: 0

Golejada merescuda del quadre espanyolista que s’ha mostrat molt superior davant  un SD Huesca que en tot moment ha evidenciat la complicada situació que travessa sent penúltim a la classificació. Molta diferència entre ambdós conjunts que finalment s’ha vist reflectida en el marcador arribant-se al descans amb un 4-0 que ja ho deia tot. Molt desencertats en defensa i nuls en atac, l’equip aragonès ha sucumbit davant un Espanyol que s’ha agradat i que encara n’ha pogut aconseguir-ne molts més.

Avisà ja l’Espanyol en el primer minut de joc amb un remat dins l’àrea d’Eric que després de botar-li davant, se li escapà perillosament al meta aragonès i a punt estigué de costar-li car. Una paret entre Eric i Patrick acaba amb un remat del primer que intercepta un defensor. Carles Soria “Toro” en un pam de terreny junt a la línia de fons retallà dos cops deixant en evidència al defensor del Huesca. Un servei de cantonada executat per Entrena és rematat de cap massa centrat, aturant el porter.

Al quart d’hora en un dels atacs locals, la pilota li ha arribat a Patrick en la frontal i sense pensar-ho dues vegades ha deixat anar un tret ras que s‘ha introduït ajustat a la
dreta de la porteria del conjunt d’Osca. Era l’1-0, resultat que ha durat molt poc, ja que als 18’ de joc, una gran jugada de Marc Gual amb retall dins l’àrea a un defensor i posterior centre, ha sigut remat a boca de canó per Èric Gràcia marcant a plaer el segon dels de David Gallego.

En un bon llançament del central Iago des de fora de l’àrea, ha respost tocant lleugerament però lo just el porter del Huesca per evitar el tercer (22’). Aquest ha arribat tres minuts després quan Juanan Entrena amb un xut creuat des de fora de l’àrea ha superat al porter visitant que tot sigui dit de pas, no ha estat gens fi ni en aquesta ni en alguna altre acció tot i que el seus companys d’equip no li han posat gens ni mica fàcil.

L’Espanyol seguia atacant i un molt bon centre d’Adrián Rivas el talla un defensor in extremis abans d’un altre remat letal dels espanyolistes. Abans del descans, una molt bona jugada de l’atac espanyolista amb passi llarg a l’espai per la incorporació de Toro qui centra perfectament i de cap en el segon pal, Entrena anota el quart del seu equip i segon del seu compte particular.

En el segon període Gallego donà entrada a Marc Roca (avui amb el juvenil) per Rivas. Al primer minut centre d’Entrena i remat de primera d’Eric que es marxa fora en una gran oportunitat. I als cinc minuts de la represa, després d’una elaborada jugada altre cop Toro per banda dreta incorporat a l’atac centra una molt bona pilota per que Marc Roca de cap, remati al fons de la porteria amb el desencert un cop més de Laguna. A punt Marc Roca de fer el sisè en una acció individual driblant dins l’àrea, però en darrera instància el seu remat és interceptat.  Un remat de Toro creuat surt fora per ben poc a córner.  Gallego esgota els canvis donant entrada a Lauren i Campu, i posteriorment a Aarón, avui suplent.

I només trepitjar el terreny de joc el lateral esquerrà, té lloc una perillosa falta contra l’Osca, i col·locant-la perfectament, el seu llançament ajustat a l’esquerra significarà el 6-0 davant un Huesca ja lliurat a la seva sort, a la deriva i sense resistència davant un Espanyol que encara tenia més fam. El definitiu 7-0 l’aconseguí el quadre català quan llença un servei de cantonada Alex des de l’esquerra, no rebutja ningú de la cobertura i Entrena amb una bona volea, torna a batre a Laguna per tercer cop en el partit aconseguint el seu particular hat-trick.

Encara han pogut caure’n més. En una jugada en la que Entrena ha ficat un perillós centre, el meta Laguna ha sortit llençant-se en planxa amb tant mala fortuna que la pilota l’ha estavellat al cos d’Entrena i no ha acabat dins de la seva porta per ben poc sortint a dos pams del pal esquerre.  Lauren amb una acció que no ha sabut definir i finalment Campu, rematant a plaer i incomprensiblement sortint l’esfèrica fora quan l’efecte òptic semblava que havia entrat, gaudirien de les darreres oportunitats per elevar encara més aquests ja elevats guarismes.

RCD Espanyol: Chus, Toro, Sarmiento, Iago, Alex, Patrick, Adrián Rivas, Melendo, Èric Gràcia, Marc Gual i Entrena.
Substitucions: Marc Roca per Adrián Rivas, m. 46; Lauren i Campu per Gual i Eric Gràcia, m.57; Aarón per Sarmiento, m. 61. Altre suplent: Rubén (p.s.)

SD Huesca: Laguna, Abad, Richi, Ballesteros, Grasa, Ailoy, Javito, Conte, Héctor, Sebas i Kenta.
Substitucions: Sorrosal i Montul per Grasa i Kenta, m. 46; Álvaro per Héctor, m. 69; Ignacio per Conte, m. 78.  Altre suplent: Borja (p.s.)

Àrbitre: Carlos Abelda Bárcena, de la delegació de Barcelona.  Cartolina groga a Montul, m. 76 per part visitant.

Gols: 1-0: Patrick, m. 15; 2-0: Èric Gràcia, m. 18; 3-0: Entrena, m.25; 4-0: Entrena, m. 44; 5-0: Marc Roca, m. 50; 6-0: Aarón, m. 63; 7-0: Entrena, m. 66.

Incidències: Encontre corresponent a la 23èna. jornada del campionat de lliga del grup 3r. de Divisió d’Honor Juvenil, disputat en el camp 1er. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque aquesta tarda de dissabte. Temperatura suau i agradable tenint en compta l’època en que encara ens trobem.