dimarts, 10 de febrer del 2015

EL FEMENÍ "A" GUANYÀ DIUMENGE
L'AMISTÓS DISPUTAT A BADALONA (0-3)




CE Seagull: 0 – RCD Espanyol Femení “A”: 3

Aprofitant l’aturada de les competicions nacionals de futbol femení pels compromisos de la selecció espanyola, el CE Seagull de Badalona, de la Segona Divisió Nacional i el RCD Espanyol amb el seu primer equip femení, disputaren la tarda del passat dissabte un partit amistós que va finalitzar amb el triomf de les espanyolistes per 0-3.
    

Fitxa tècnica:
CE Seagull: Noelia Maese, Georgina Casals, Alba García, Xènia Royo, Alba Gordo, Maria del Mar, Sara Navarro, Anna Pascual, Josselín González, Clara Manent, i Silvia Romero.
Suplents:  Beatríz Tudela, Aida Serrano, Alba Guerrero i Eulàlia Aballanet.

RCD Espanyol: Irina, Estella, Julia, Pereira, Martina Capelli, Cotado, Vilanova, Núria, Paloma, Bárbara, i  Alba Pomares.
Suplents: Ariadna Sáez (p.s.), Inés, Estibi, Troyano i Ari Forment.

Àrbitre: David Barón Ajenjo de la delegació de Barcelona, assistit en bandes per Oscar Morales Cañas i Óscar Mile Alonso. Cartolina groga per la visitant Sandra Vilanova, m.37.

Gols: 0-1: Bárbara, m 5; 0-2: Julia (pen.), m. 24; 0-3: Pomares, m. 87.

Incidències: Encontre amistós disputat la tarda del passat diumenge, a causa de l’aturada de les competicions nacionals femenines pels compromisos internacionals de la selecció espanyola. El partit es disputà al Mpal. de Badalona. En l’equip badaloní nombroses jugadores amb passat blanc-i-blau: Georgina Casals García, Xènia Royo Valcárcel, Sara Navarro Rivera, Anna Pascual Ramírez, Aida Serra Noreno i Eulàlia Aballanet Beltrán.  També el tècnic local, Xavier Cereijo Segura ha format part del futbol femení del RCD Espanyol en les anteriors temporades.






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M