dimarts, 10 de febrer del 2015

EL FUTBOL CATALÀ EN VAGA

El Departament de Futbol Base del RCD Espanyols ens remet la següent nota, amb el comunicat de la FCF secundant la vaga al futbol català.

Aquest cap de setmana el futbol català fa vaga contra la persecució fiscal que afecta el futur i les garanties del nostre esport. A més, a partir del 21 de febrer, cada jornada viurà un minut d'aturada reivindicativa per seguir amb la protesta fins el mes de juny.

El president de la Federaciô Catalana de Futbol, Andreu Subies, ha convocat roda de premsa aquest mati' per anunciar que aquest cap de setmana el futbol i futbol sala català s'aturarà com a reivindicaciô per la situacié fiscal actual que està vivint. A la compareixença, el president Subies ha estat recolzat pel Secretari General de l'Esport, Ivan Tibau, pel president de la UFEC, Gerard Esteve; per la seva Junta Directiva i per delegats.


Després del comunicat de Subies, el Secretari General de l'Esport ha mostrat el suport total per part de la Generalitat de Catalunya ja que "fa temps que s'intenta solucionar, però les mesures del Govern central van en contra del moll de l'os l'esport català".

Andreu Subies ha puntualitzat que aquesta vaga es perllongarà en el temps a través d'un minut d'aturada durant la resta de les competicions federatives: és a dir, en els 5.000 partits setmanals de futbol i futbol sala fins el mes de juny. El tret de sortida, però, serà la vaga d'aquesta jornada en la qual s'aturaran totes les activitats federatives que afectaran els partits del grup 5 de Tercera Divisi6, la L liga Nacional Juvenil, tots els partits ajornats i els amistosos que hi havia previstos.

Subies ha destacat que "aquesta vaga no es fa amb la voluntat de perjudicar els esportistes i els clubs catalans, siné que es tracta d'una jornada reivindicativa ja que aquesta fiscalització afecta l'estructura del futbol de base i amateur de casa nostra'.

El president també ha manifestat el desig que altres federacions territorials de futbol i altres federacions esportives catalanes puguin sumar-se a la protesta.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M