dimecres, 5 de gener del 2011

LA PENYA B.B DE SANTS-HOSTAFRANCS
ACULL UN ACTE DE SIGNATURA DE LLIBRES PERICOS





(Seu Social de la Penya Blanc-i-Blava de Sants Hostafrancs, Barcelona: Josep Maria)

Aquest vespre ha tingut lloc en la seu social de la PBB de Sants Hostafrancs, al Bar “La Cova d’Or” del Carrer Bèjar al barri d’Hostafrancs, la signatura de llibres pericos als espanyolistes que així ho han desitjat.

Nacho Julià, Sergio Fidalgo, Alex Riquelme, Lluis Recansens “l’Avi” i Jordi Llopis (per aquest ordre a la foto d’esquerra a dreta) han signat exemplars dels darrers llibres publicats per aquests autors espanyolistes des de les 18:30 fins passades les 20:30 hores.

L’editorial 23 Perico ha exhibit els següents llibres: Julià (“Yo, minoria absoluta”), Fidalgo (“El sorpaso perico”, “Con Dani y contra Dani”, “El trio maravillas”), Riquelme (“Españoles: El Barça ha muerto”), Recasens (dibuixant del Còmic de la Història del RCDE), i Llopis (“Història de la GPE Manigua; el reforç d’un sentiment”).

A l’acte, que no ha pogut estar present per malaltia el President de la penya amfitriona, si que ha comptat amb la presència del vicepresident i directius d’aquesta ambaixada perica de nova creació, i del ex President de la FCPE i actual president de l'APMAE i de la Penya El Perico Ferroviari, Ramon Rius, així com representació de la GPE Manigua (amb el vicepresident institucional i el comptador), President de la Penya Pericos Fidels, Héctor Alegria i senyora, així com socis pericos preferentment de la barriada de Sants i Hostafrancs, entre altres.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Y que coño hacia el libro La Catalunya Taurina en un acto de venta de libros del Espanyol?

Josep Maria ha dit...

Eso se le debería preguntar al responsable de la Editorial 23 Perico.
De todas formas, yo solo me he centrado y me centro, en todos aquellos libros que son o tratan temas directa o indirectamente relacionados con el RCD Espanyol. Del resto, pregúnteselo a los responsables de la editorial que son los que organizan estos actos. Hasta donde yo se, las penyes dan cobertura y apoyo al acto. Nada más.
Saludos.

Anònim ha dit...

Yo me imagino que al estar tan cerca de la antigua plaza "Las Arenas", ese libro estaría allí por si hubiera algún taurino despistado. Saludos pericos
EPB




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M