dissabte, 5 de juny del 2010

ELS NOIS TAMBÉ COMPLEIXEN: GOLEJEN
SENSE PIETAT A L'ATLÉTICO I JA SON A SEMIFINALS














RCD Espanyol: 4 – Atlético de Madrid: 0

Exhibició del conjunt de Pepín

El RCD Espanyol Juvenil s’ha classificat per disputar les semifinals de la Copa del Rei de Juvenils en tornar a derrotar al Atlético de Madrid, aquest cop amb contundència i amb bon joc, sent molt superiors els espanyolistes als matalassers.

Quart triomf consecutiu des de que Pepín Cabezas es va fer càrrec del juvenil A. Aquest cop l’equip gaudia d’una avantatge gràcies al 1-2 aconseguit al Cerro del Espino. L’Espanyol ha sortit dominant l’encontre des d’un bon principi i ja ha gaudit d’ocasions com una jugada de Chuli que no ha pogut rematar Dani Nieto o un remat de cap de Pau que ha tret el matalasser Morilla sota pals, enviant a còrner. Chuli passant en curt a Nieto i aquest ha llençat un xut ras que s’ha marxat a menys d’un metre del pal esquer.

L’Espanyol s’ha avançat en el minut 20’ en una elaborada jugada en la que ja mereixia ser gol el primer remat. Chuli després de fer dos retalls en la frontal, busca forat i deixa anar un gran llançament que s’estavella al travesser; la jugada continua i finalment, Pau deixa anar altre xut col•locat que acaba perforant la porteria madrilenya pel cantó dret.

Només cinc minuts després del primer gol, l’Espanyol deixava ja no sol sentenciada l’eliminatòria si no inclòs el partit: Una pilota en profunditat a Chuli, i el davanter perico que ha realitzat un bon encontre, ha superat al meta Ashley, d’un remat creuat lluny del seu abast. El propi Chuli podia haver fet el tercer en altre llançament que aquest cop el meta visitant treu amb una gran intervenció a còrner.

Només en les acaballes del primer temps, els matalassers s’han acostat amb cert perill com en el 41’ amb una rematada desviada i massa alta.

El segon temps lluny de veure’s a un Espanyol que baixés el peu del accelerador, ha continuat jugant i buscant ampliant la renda de gols, mentre el públic s’ho passava bé en una jornada de “festa” a Can Perico després del triomf al matí de les noies a Basauri.
Als deu minuts de la represa, Dani Nieto ha fet pujar el tercer al marcador després de rebre en profunditat d’Albert, i retallar la sortida del porter i marcar a porta buida.

L’Atlético amb aquest gol ja no tenia cap opció (necessitava marcar-ne quatre) i només ha intentat no encaixar-ne més en un moment en el que els espanyolistes dominaven a plaer. Pepín ha introduït canvis donant entrada a Víctor Álvarez, a Alex i posteriorment a Pirulo.

El conjunt matalasser ha gaudit de la més clara ocasió de gol quan Saul ha rematat als núvols en la boca de gol una centrada que no ha pogut engaltar bé dins l’àrea petita. Per la seva part els espanyolistes han tingut varies jugades de gol: Una d’Alex que quan ha anat a rematar ha anat massa lent i ha donat temps que un defensor per darrera li fiqués la bota just quan empalmava un fort tret, i la segona quant Víctor Álvarez s’ha quedat sol i en l’u contra u davant el porter d’origen nigerià matalasser ha rebutjat amb el peu el remat del espanyolista.

En la recta final del partit, una jugada d’Alex ha cedit a Pirulo i aquest amb un gran gol, ha arrodonit el marcador signant el 4-0 definitiu amb el que s’ha arribat a la fi dels noranta minuts reglamentaris.

Ara a Semifinals, esperar quin serà el rival dels espanyolistes un cop es porti a terme el sorteig, que està en un principi previst, el proper dimarts dia 8 de juny a les 12:00 hores a la seu de la RFEF.



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Edgar Badía, Pere, Ángel, Vega, Mozó, Juli, Albert Blázquez, Caballé, Chuli, Pau, i Dani Nieto.
Substitucions: Gabi per Pau, m. 46; Alex per Chuli, m. 56; Víctor Álvarez per Blázquez, m. 59; Pirulo per Dani Nieto, m. 64.

Atlético de Madrid: Ashley, Nacho, Manu, Linares, Morilla, Jesús, Jorge, Adrián, Pedro, Papa, i Kader.
Substitucions: Saul per Jorge, m. 46; Cristian per Pedro, m. 58; Arroyo per Nacho, m.58; Mdoye per Jesús, m. 58.

Àrbitre: David Medié Jiménez, comitè territorial català, delegació de Sabadell. Ha mostrat cartolina groga a Morilla, m. 73 en un partit sense cap tipus de complicació per xiular.

Gols: 1-0: Pau, m. 20; 2-0: Chuli, m. 25; 3-0: Dani Nieto, m. 55; 4-0: Pirulo, m. 79.

Incidències: Camp principal de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Encontre corresponent a la tornada dels quarts de final de la Copa del Rei de Juvenils.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Jose Mª que opinas del tema TELLO.

Josep Maria ha dit...

Lo de siempre...
El representante debe de estar tirando de la cuerda al límite, para que se le dé dorsal en el primer equipo, sacar las condiciones más ventajosas y vete a saber si espera a ver que hace el filial barcelonista con el Sant Andreu. No es lo mismo estar a caballo de 2a. y 1a. que estar en 1a. o 3a. Es una intuición, al ver como se demora la firma del acuerdo. De todas maneras, me parece que igual que Fernando Marqués, deben de firmar ya. No se que se han creido ambos jugadores!. En este caso, en otros no, el club hace todo lo que está al alcance de su mano. Si no firma, pues que le vaya bonito. Hablamos de un juvenil que apenas ha jugado con el filial, y de MArqués (caso distindo, pero de similar resolución)un jugador sin equipo que vino a prueba...
Saludos.

Anònim ha dit...

Que locura

Anònim ha dit...

Jo només volia fer una observació ràpida de dir que m'alegro d'haver trobat el teu bloc. Gràcies




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M