diumenge, 30 de maig del 2010

APLEC DE PENYES
ESMORZAR I CERCAVILA (1a. PART)

















(Camp de Rugby, Cornellà de Llobregat, Baix Llobregat: Josep Maria)


El XXè Aplec de Penyes del RCD Espanyol en la seva segona sessió després de la jornada d’ahir dissabte s’ha desenvolupat avui en mig d’un sol de justícia des de bon matí, amb l’esmorzar al Camp de Rugby de la localitat del Baix Llobregat.

Des de dos quarts de deu del matí, en aquesta instal•lació esportiva el públic ha esmorzat mentre es disputava un encontre de rugby.
Posteriorment amb els abanderats de cadascuna de les penyes amb els seus estendards, la comitiva seguia el cercavila programat amb la banda de música al capdavant i els principals dirigents del RCD Espanyol encapçalat pel seu President, el senyor Sánchez Llibre, acompanyat dels consellers Condal, Morlanes, Xiprés, Fernández Teixidó i Enrique Beltran, així com el Conseller Delegat Joan Collet, i els diversos executius i directors d’àrea; per part de les penyes, Alberto Ariza com a President de la FCPE i Xavi Edo com a President de la Penya B.B. de Cornellà (l’organitzadora) obrien la marxa de pericos pels carrers de Cornellà fins l’Ajuntament pujant per aquells indrets on els pericos desfilen en multitud els dies de partit.

A l’Ajuntament s’ha realitzat el protocol•lari torn pels diversos parlaments i posteriorment ha seguit el cercavila fins l’Estadi del RCD Espanyol on els Veterans del RCDE han vençut 3-2 a l’equip de la FCPE del RCDE.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Amic Josep Maria, enguany no estava d'humor per a anar a l'aplec, però amb el teu extens i com sempre magnífic reportatge fotogràfic, me n'he pogut fer una bona idea.
SERRALLONGA

Josep Maria ha dit...

No si d'humor tampòc n'està un massa sobrat, amic Serrallonga. Però es fa el que es pot i sempre amb la màxima il·lusió malgrat tantes i tantes coses que passen al nostre club i que moltes vegades et treuen les ganes de tot...
Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M