dijous, 30 d’agost del 2007

¡JA FA UN ANY! : COM PASSA EL TEMPS...





Dimarts passat dia 28 d’agost, es va complir un any d’un fet modest dins el RCD Espanyol. Un fet dels que ningú recordarà, ni tan sols la persona afectada en qüestió se n'en recordava ja...Un fet del que poca transcendència o gairebé nul·la haurà significat en aquest món del futbol, en aquesta societat mediatitzada per el pensament únic d’un club que és creu que és qui fa girar la Terra cada dia, i que exclou tota mena de pluralitat esportiva...


Dimarts va fer un any que SENTIMENT PERICO va veure la llum, amb tota la modèstia, amb tota la mancança de mitjans, amb tota la precarietat inclòs de coneixements informàtics i en la matèria (el món de la informació) del que està escribin aquestes línies... Però amb tota la il·lusió, amb la màxima dedicació que em podia permetre, i sobre tot amb la consciència molt tranquil·la de haver fet sempre el que pensava era el millor per el meu club, sense enganyar als meus lectors (malgrat no siguin tans com voldría, son bons, i no només segueixen l’actualitat del primer equip), i sense estar condicionat o mediatitzat per res ni per ningú a l’hora de donar una opinió.

Opinions que com tot en el futbol son (i deuen de ser) rebatudes, per que en això es fonamenta l’esperit democràtic i la pluralitat, i per que dins del nostre propi club afortunadament no tothom pensa igual.

Agraeixo a tots els que em haveu llegit, als fidels que sempre hem llegeixen, als que deixen comentaris i als que no, per que en definitiva l’únic interès de qui us escriu es augmentar la difusió de del RCD Espanyol i de les seccions més oblidades com son el futbol base i femenins del Espanyol en la xarxa de xarxes que és internet, i contribuir en l’augment de la diversitat dels punts de vista sobre l’actualitat del nostre club, des de la independència de qui no està subjecte ni a la publicitat d’una determinada posició ni a les ordres de diferents estaments.

Vull agrair a tots aquells que han col·laborat d’una manera desinteressada en el que els hi ha estat possible, des de personatges del RCD Espanyol que han estat entrevistats, o des de l’ombra als que hi col·laboren (en especial al Departament de Futbol Base del Espanyol), així com a persones socis del nostre club, que en un moment u altre han ajudat; a tots ells mil gràcies i a les emissores que figuren en el capítol de vincles d’aquesta pàgina, per citar aquest modest mitjà.

Les noves tecnologies permeten que la informació estigui a l’abast cada cop de més persones i que disminueixi els efectes que el monopoli aclaparador i asfixiant que les televisions en especial, produeixen amb la seva sistemàtica posició envers nostre club. Però això, sense fer soroll, pas a pas, cada cop son més els que amb el seu granet de sorra, contribueixen a engrandir més la imatge de nostra entitat, malmesa per els mitjans hostils que tots sabeu. A tots ells, a tots aquells que tenen blogs personals dedicats al nostre club, el meu record i l’admiració, per que sé el que costa i el que s’ha de fer per mantenir-los.

¡Visca l’Espanyol!. Josep Maria.



http://sentimentperico.blogspot.com/2006/08/benvolguts-pericos-i-periques-comeno.html#links

5 comentaris:

castaway ha dit...

Felicitats, Josep Maria, tens un blog de primeríssima categoria, i a molts ens serveix de referència per temes de futbol base, les teves cròniques són molt bones i les dades que aportes, d´obligada referència. No defalleixeis en la teva fantàstica tasca, molts l´agraïm extraordinàriament!

Esferico ha dit...

Felicitats Josep Maria , el teu blog es una bona eina per trobar dades , resultats i coses que normalment no es troben enlloc . Jo tinc un blog dedicat al futbol base i en particular al alevi A del Espanyol . He posat al teu blog com una referencia mes per el que li interesi mes informació del club . La direcció del blog es : http://esferico-elesferico.blogspot.com
Si vols transcriure alguna informació que jo posi al meu blog pots fer-ho sense problemes . Sort .

Anònim ha dit...

Felicidades Jose Maria, no pares da darnos información. Saludos.

Josep Maria ha dit...

Gràcies, Castaway y a seguir amb aquests reportatges de la història perica a Pericos on line, que son del millor que es fa sobre la nostra història, junt amb els treballs de Jordi Puyaltó.

Saludos Keyplus, lo vuestro desde la distancia aún tiene mucho más merito.

En cuanto a esfèrico, ja et farè una visita.

Salutacions a tots

Anònim ha dit...

Moltes Felicitats Josep Ma.per aquest primer any. Desitgem que puguis informar-nos molts, moltissims mes.
Sort , salut i endavant Espanyol,
Figot47




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M