dissabte, 1 de setembre del 2007

NO HI HA HAGUT MIRACLE...NI BONS, NI BONICS, NI BARATOS...

Sense sorpreses de darrera hora
Tal com es preveia, no hi ha estat cap sorpresa per el que fa referència al tancament del mercat de fitxatges, i el RCD Espanyol no ha incorporat a ningú. Era evident que els efectes de la negativa venda de Walter Pandiani a Osasuna, es tenien que acabar comprovant més d'hora o més tard. I és que amb 1.8 milions d’euros (pràcticament per amortitzar el que li va costar a Dani) no n’hi havia ni per fitxar a un davanter de segona divisió.

El darrer intent per fitxar a homes com Kenny Miller (4 milions !!!!), o altres davanters de la lliga espanyola, han estat infructuosos davant les altes fitxes, o el poc interès en assumir el rol de suplent de Tamudo, o l’elevat traspàs com en el cas de Soldado. Però es clar, el Sr. Herrera s’ha estat mes i mig marejant la perdiu buscant un davanter jove, de futur, bo, bonic, i barat que com és lògic ha estat incapaç de trobar per aquestes quantitats miserables (per els preus que es paguen avui al futbol) en que hem vengut al millor davanter centre i al segon millor porter de la passada edició de la Copa de la UEFA.

I mentre buscaven, i buscaven, el temps inexorable s’ha tirat a sobre d’un equip que com no, havia de fer un principi horrible per no perdre la “bona” costum, per engrandir encara més les dubtes existents entre els espanyolistes sobre que Tamudo sol de davanter no es suficient, i que molts partits que no estigui en condicions el de Santa Coloma, Ernesto Valverde tindrà seriosos problemes en la davantera, ja que al mateix temps la disparitat de criteris entre director esportiu i entrenador s’ha fet encara més palesa en el tema de Jonathan Soriano; el “Txingurri” no el volia, no l’ha volgut i segueix sense voler-lo; però la secretaria tècnica, responsable de la situació, exigeix que l’entrenador se les arregli amb el de Pont de Vilomarà i la solució “miraculosa” d’ un Valdo negat amb el gol, com solució transitòria mentre Tamudo estigui lesionat.

I així, l’equip afronta el segon partit davant el Real Betis Balompié, (demà, 19:00 hores) i amb les mateixes baixes que en l’anterior, i amb la preocupació general per si no es puntua al Ruíz de Lopera, per que ja sabem que estem en un club molt sensible i amb l’entorn que tenim, i tant aviat es llencen les campanes al vol, com toquem a difunt. Experiències de tot tipus no els hi falta amb aquests homes, per tant el que ara fa falta, és que es posin psicològicament “a tope”, i es deixin d’històries ells, i d’experiments el que sabem, i surtin a guanyar i sobre tot, corrin, per que sense corre avui no es pot guanyar a ningú.




L’Espanyol B, disputarà demà el segon encontre de lliga, davant un dels ossos del grup, el Badalona CF, precisament el darrer equip que va visitar la Ciutat Esportiva en la passada temporada i que tot i guanyar amb claredat, va veure com en el temps d’afegit es quedava sense disputar les eliminatòries d’ascens a Segona Divisió, per un gol en el darrer sospir de David Giménez en Elda, va fer que l’Hospitalet deixés fora al conjunt badaloní.

El partit serà retransmès en directe per Canal 33, a les 18:30, però desitgem que malgrat aquest fet, hi hagi bona presència d’espectadors, al menys per contrarestar la més que probable assistència de seguidors badalonins, que com en les darreres ocasions si han desplaçat amb bon numero.



Tant juvenil com femení jugaran partits amistosos a l’Osona. Els de Perarnau, diumenge a les 12:00 en front la UE Tona, i l’equip femení farà el darrer test de pretemporada demà a la tarda a Vic, amb la mirada posada ja al primer encontre de Superlliga davant l’Estartit i amb la primera final de la temporada, front el Barça a la Copa Catalunya del 11 de setembre.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA EN JOSEP MARIA TENS MOLTA RAÒ VENEN A UN CRACK COM PANDIANI PER FITXAR A UN MEDIÀTIC COM A VALDO, EL MÍNIM QUE TINDRIEN QUE FER ES POSAR A F. COROMINES DE LA NOSTRA PEDRERA A LA DAVANTERA, PERQUÈ ELL TÉ MOLTA MILLOR PUNTERIA , COM ELS GOLS HISTÒRICS DE LA COPA DEL REI, DE LA SALVACIÓ, ETC.SI L'ESPANYOL FEMENÍ TÉ QUE PREPARAR L'ÚLTIM PARTIT DE LA PRETEMPORADA PER DECIDIR LA ALINEACIÓ D 'AQUEST ANY ON HI HA MOLTA COMPETÈNCIA.UNA PREGUNTA SAPS A ON EN JUGARÀ LA FINAL DE LA COPA CATALUNYA FEMENINA. MOLTES GRÀCIES.SALUTACIONS.

Josep Maria ha dit...

11 de Setembre, 12:00 hores, al mateix indret de les semifinals:
Camp del Llevant les Planes, Sant Joan Despí.
Al costat mateix, del baixador de tranvía trambaix línia 2. (Avga. Barcelona).A Cornellà Centre, el Tranvia té correspondència amb Renfe R4,i amb Metro Línia 5, i a Sant Joan Despí Renfe tampoc és molt lluny de la parada de tranvia més a prop (una mica de pujada...).
També hi ha conexió amb metro a Palau Reial línia 3.

Anònim ha dit...

ya ens ho trobarem, xk tamudo estara mes d'una vegada lesionat! salutacions!




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M