dimarts, 28 d’agost del 2007

EL FEMENÍ COMENÇA LA TEMPORADA OFICIAL AMB LA COPA CATALUNYA

Foto d'arxiu: L'Espanyol campió en les dues anteriors edicions.





El RCD Espanyol femení enceta demà una nova temporada, jugant el seu primer encontre oficial corresponent a les semifinals de la Copa de Catalunya, enfrontant-se al resen ascendit a Superlliga, la UE l’Estartit, a partir de les 21:30 al Camp Municipal de les Planes de Sant Joan Despí. En l’altre semifinal, CE Europa i Barcelona es veuran les cares en un partit que promet també ser interessant ara que tots dos equips son de Nacional.

L’Espanyol que respecte a la temporada passada presenta les novetats a la banqueta (Emili Montiagut es va fer càrrec de la direcció tècnica), i els fitxatges de la ex jugadora del Torino, Núria Guardia, que encara no ha disputat cap dels amistosos de pre temporada degut a problemes físics que arrossega, i Victòria Losada “Vicky” una noia de setze anys fitxada del club blaugrana i que pot tenir un futur immens dins l’entitat espanyolista. Cal afegir també a la nord-americana Rebeca que va venir a prova, i ha jugat els primers amistosos tot i que a La Roca no ho va fer per problemes també físics.


En el darrer encontre amistós, van ser baixa per lesió Núria Guardia, Laura Falces, Ane Bergara i la nord-americana Rebeca. (Veure foto per aquest ordre d'esquerra a dreta)



A més hi ha unes quantes jugadores amb fitxa del filial, que s’entrenen amb el primer equip com son Kenti, Reche, Rocío, Raquel Corral, Debora, o fins i tot Ana Núria Rios (fitxatge procedent del Blanes en principi per el filial) i serà Emili Montiagut qui convoqui a qualsevol de les esmentades per el primer equip en cada convocatòria, jugant en cas contrari en el B, per que no perdin la forma i puguin seguir progressant com a jugadores.

Per la seva part, la UE l’Estartit ha procedit a la incorporació de moltes més jugadores. Cinc d’elles eren del desaparegut Llers de Primera Nacional, concretament Rebeca Gómez (central de 17 anys), Maria Martí (davantera de 17 anys), Ester Quintana (mitja punta de 17 anys), Rosa Vilchez (lateral de 24 anys) i Noe Maldonado (lateral de 21 anys). A part d’aquestes noies, també ha fitxat a Arantxa Alonso una central de 28 anys amb experiència ja que ha militat a diversos equips com el Sporting de Huelva, Vilafranca, Vilanova, i Alba Montserrat una portera de 23 anys ex portera del Sabadell i del Barça. En els darrers dies s’han incorporat a la disciplina del conjunt gironí dues jugadores de fora de nostres fronteres: Stefania Maggiolini, uruguaiana de vint anys i passaport italià (River Plate, Nacional de Montevideo...) , i la nord-americana Rebekah Patrick de 24 anys (San Diego, Las Vegas, i Universitats de Portland, i Fullerton, entre altres equips).


Steffania i Rebeka. Foto UE Estartit.com.

A més el conjunt gironí compta en les seves files amb la ex del Espanyol Georgina Carreras, internacional sub 19, i amb Clara Clofent, integrant del planter que va assolir el "triplet".
La temporada passada serà recordada a la localitat de l’Estartit ja que el futbol femení va escriure amb lletres d’or una pàgina brillant amb la consecució del títol de Primera Nacional per tercer any consecutiu, i el desitjat ascens a Superlliga, i de retruc dos ascensos més, possibilitats per l’ascens del primer equip i les desercions del Llers i del Soledad, la del filial a Primera Nacional, i per últim la del tercer equip a Primera Divisió Catalana.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Saps si l'entrada és gratuita o quant s'ha de pagar? Gràcies

man_rcde

Josep Maria ha dit...

Si no ho he posat és per que no ho sé. No ho he pogut saber.
L'únic que et puc dir, és que l'any passat ens van cobrar 3 Euros la semifinals (inclou els dos encontres), i altres 3 euros la final.
Però parlo de la temporada passada; aquesta ho ingoro.
Salutacions.

Anònim ha dit...

D'acord, en qualsevol cas allà hi serem.

man_rcde




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M