dilluns, 27 d’agost del 2007

BRILLANT PARTICIPACIÓ DELS JUVENILS ALS TORNEIGS DE FRAGA I CENICERO.

Foto d'arxiu: Macalou Guimba, destacat a Fraga.

El Juvenil A, que entrena Oscar Perarnau, va conquerir la XII edició del Memorial Santiago Beltran, de futbol juvenil que es va disputar al Municipal de Deportes de la localitat de Fraga, capital del Baix Cinca.

L’Espanyol va guanyar 3-0 a la primera semifinal al Rácing de Santander, mentre que a l’altre semifinal, el Real Zaragoza (l’anterior campió) es desfeia per 2-0 de la UE Lleida.

A la gran final, els blanc i blaus van guanyar per un gol a zero al Real Zaragoza, i van conquerir brillantment el torneig.



RESULTATS

Real Zaragoza- UE Lleida 2-0
RCD Espanyol -Rácing Club 3-0

FINAL
RCD ESPANYOL - REAL ZARAGOZA 1-0

foto: la rioja.com



El juvenil B del RCD Espanyol, va guanyar en el camp de “Las Viñas”, la final del “V Torneo de Fútbol Juvenil de Cenicero”, de la localitat del mateix nom de la comunitat riojana.

L’equip de Josep Clotet, enquadrat en el grup primer, va guanyar amb contundència a l’equip amfitrió, per tres gols a zero i va empatar davant el Deportivo a un gol, fent valer la renta aconseguida en el primer encontre.

Per l’altre banda en el grup segon, l’Aviron de Bayonne, va ser el primer classificat i es va enfrontar als espanyolistes en la final. Davant el Saragossa va empatar a un, i va guanyar la tanda de penals. Zaragoza i Real Sociedad van empatar a zero, i en el definitiu encontre a la Real no li valia més que la victòria que no van obtenir, acabant el matx amb empat a zero.


Per tant l'Espanyol inscriu el seu nom en el palmarès del torneig que fins ara havi tingut al Ràcing, Valladolid, Sevilla i Varea com a campions, en les darreres quatre ocasions.



Resultats:
Grup primer:
Deportivo – Cenicero 0-0 (5-4*pen)
Cenicero – Espanyol 0-3
Espanyol – Deportivo 1-1

Grup segon:
Real Zaragoza –Aviron Bayona 1-1(1-4* pen)
Real Sociedad – Real Zaragoza 0-0 (5-4 *pen)
Aviron Bayona – Real Sociedad 0-0

FINAL:
RCD ESPANYOL – AVIRON BAYONA 3-0


1 comentari:

Anònim ha dit...

Felicitar als nostres juvenils que han fet una bona pretemporada, i han guanyat uns quants torneigs prestigiosos, a veure si aquest any fan triplete: lliga, copa del rei i copa de campions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M