dijous, 19 de març del 2015

10è PERICONCURS.
LLIURAMENT DE TROFEUS I DISTINCIONS













PERICOS NUMANTINOS GUANYADORS DEL 10è PERICONCURS.


(Auditòrium del Power 8 Stadium, Cornellà – El Prat: Josep Maria)

Aquest vespre ha tingut lloc a l’Auditori del Power8 Stadium, la fase final del 10è Periconcurs que organitza la GPE Manigua, així com també la primera edició del “Periconcurs VIP”.

L’acte ha donat inici passades les vuit del vespre, i en el mateix han estat presents l’ Adjunta a la Presidència del RCDE, Anna Maria Fusté i la consellera Montserrat Tordera, així com el Director de Control de Gestió, Ramon Robert, el Vicepresident de la Fundació Privada del RCDE, Esteban Oromí, el també membre de la Fundació, Jordi Munté, i la Vicepresidenta II de la Federació Catalana de Penyes del RCDE Araceli Pérez.  Han assistit dins el públic diversos presidents de penyes, penyistes, així com Rafa Aragón (Director del programa Llobregat Blanc i Blau de Radio Despí), els activistes Sergio Fidalgo (23 Perico), i Nacho Julià.  Per que tot funcionés perfectament, l’adient tasca del Director de l’Estadi Josep Toldrá, del Director de Telecomunicacions Ángel Rojas i el coordinador del club amb les penyes, Jaume Martínez.

També han estat presents i no s’han volgut perdre aquesta fase final, els dos equips que no van tenir la fortuna de pogué estar a aquestes semifinals com foren els equips “Rafa Marañón” i “Pericos de Montmeló”. A tots ells, en nom de la GPE Manigua, gràcies per l’assistència i el recolzament mostrat.

En primer lloc obrien el foc “Los Tamudinhos” amb Pericos 3a. Generació que per primer cop arribaven a una semifinal. El triomf fou pels “Tamudinhos” per 80-40. A l’altre semifinal, força més igualada, s’imposaven “Pericos Numantinos” davant “Periquito.cat” que segueixen ocupant el tercer lloc lluitant per pogué arribar a la final. El resultat fou de 75-60. En l’encontre pel tercer i quart lloc, els favorits “Periquito.cat” derrotaren a “Pericos 3a. Generació” per 60-85.

Després ha tingut lloc la primera edició del “Periconcurs VIP” entre els equips formats per Raquel Mateos i Sergi Mas (periodistes pericos) i Rafa Marañón i Iñaki Pérez de Arrilucea (veterans del RCDE). El partit “amistós”, ha finalitzat amb empat, i tot i després de sotmetre’s a la “mort subtada” amb sis preguntes amb pissarra formulades i contestades als dos equips al mateix temps, l’empat ha persistit donant-se com a bo l’empat final entre els dos equips participants.    

La gran final ja no ha pogut ser del més igualada. No s’ha resolt fins la darrera pregunta. Era la tercera final consecutiva amb idèntics protagonistes. 105-100 reflectia el marcador abans de la darrera pregunta per Numantinos; pregunta que han encertat i els hi ha valgut per endur-se el 10è Periconcurs capgirant el marcador i obtenint el triomf per 105-110.      

Finalment, s’han lliurat els trofeus a cadascun dels equips. Al quart classificat li ha fet lliurament Araceli Pérez, al tercer classificat Rafa Marañón com a President de l’Agrupació de Veterans del RCDE, al subcampió el Vicepresident de la Fundació Esteban Oromí, i als guanyadors l’Anna Maria Fusté. També han rebut distincions d’agraïment tant Araceli, com els senyors Oromí, Marañón, Sergio Fidalgo com a patrocinador, i Ángel Rojas i Josep Toldrà. Se’ls hi ha fet també lliurament d’unes samarretes amb el seu nom, als quatre participants VIP’s.

I això és tot.  Felicitats als guanyadors i a tots els participants. I gràcies en nom de la Penya Manigua, del seu President Dani Bosch, a tots els que han col·laborat, com el RCD Espanyol, 23 Perico, la FCPE, la Fundació Privada del RCDE, l’Agrupació de Veterans i Conservas Dani.  







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M