divendres, 23 de maig del 2008

EL CADET A QUARTS DE FINAL

RCDE CADET "A": 2 - CE L'HOSPITALET: 0
El RCD Espanyol es va classificar pels quarts de final del Campionat de Catalunya (Copa Catalunya) de Cadets que l’enfrontarà diumenge a les deu del matí al CF Badalona a la Ciutat Esportiva del RCDE també a partit únic.

Primera part sense sort
El conjunt de Ramon Guerrero no va tenir encert en el primer temps cara a porta després d’un domini abassegador (sobretot en els primers vint-i-cinc minuts de joc) en els que les grans ocasions van sovintejar de manera gairebé continuada sobre la porta del CE L’Hospitalet.

Ja als primers segons de joc, Sani va rematar forçat de cap anticipant-se al porter però la pilota se’n va anar fora. Pau, al minut vuit, va rematar al traveser de la porteria una falta llençada per Pablo.

Va haver-hi jugades molt desafortunades en les que el gol va estar a punt de caure, però va faltar la darrera rematada; una de Miki que no va arribar a la centrada i en altre Pablo tampoc aconsegueix rematar dins l’àrea petita.

Centrada de Pablo per l’esquerra i Miki remata de cap rebutjant el porter sense que ningú pugui rematar la pilota que queda morta.

La insistència espanyolista tot i començar a minvar encara donaria per un servei de cantonada executat per Antonio que es pentinat per Josep passejant-se l’esfèrica per la porteria. O una bona combinació entre Clerc, Antonio i el centre molt tancat de Pablo acaba sent blocat per el porter visitant anticipant-se a un possible remat.
Una paret entre Amat i Pablo es avortada per el porter que s’anticipa al remat del central i capità espanyolista que s’havia incorporat a l’atac.

Segona part dolenta, però efectiva
Al inrevés del primer temps, en el segon període la efectivitat va ser màxima.
Primer, cal dir, que va ser l’Hospitalet qui va posar la por en el cos en un remat que Eloi va tocar lo just per enviar-lo a la xarxa, però per fora; l’efecte òptic va fer que el gol ja es donés per fet per molts.

Al minut 9, Xavi Montcusí recull una pilota morta sobre la frontal i deixa anar un potent xut que es cola per l’escaire de la porteria lluny de l’abast del meta riberenc. Un gran gol que avança en el marcador als de Ramon Guerrero.

Sani es a punt de fer el segon però el seu remat de cap surt fora a la dreta de la porteria.

En el minut 23, Jordi Amat remata al fons de la porteria una falta llençada per Edu, però la seva situació anti-reglamentaria fa que el col·legiat no doni validesa al tant.
Nierga xuta i posa a prova al meta visitant que aconsegueix rebutjar.

En el minut 33, Nierga, rematant en planxa de cap, aconsegueix el gol definitiu, que deixava el marcador final de 2-0 favorable a l’actual campió de lliga.