dissabte, 24 de maig del 2008

BRUNETE: ESPANYOL - VALENCIA,
SEMIFINAL (11:30 H. TV. CUATRO)

A semifinals!
L’Aleví del RCD Espanyol, s’ha classificat per les semifinals del Torneo Internacional de F-7 que es disputa a Brunete.

En l’encontre de quarts de final, ha vençut en un partit molt renyit a l’Athletic Club, per 2-1, i disputarà demà (CUATRO) la primera de les semifinals davant el València, l’únic que fins ara ha estat capaç de vèncer als jugadors d’Albert Villarroya.

L’Espanyol s’ha avançat mitjançant Mula
Si be el conjunt basc ha estat el primer en xutar entre els tres pals, blocant el meta perico, i després el capità Albert ha posat la rèplica amb un xut que s’ha marxat fora per molt poc, ha sigut el màxim golejador de l’Aleví A perico en el campionat de lliga, Mula, qui ha aconseguit posar per davant al conjunt espanyolista, al sorprendre a Markel amb un xut des de fora de l’àrea que s’ha allotjat a l’escaire de la porteria basca.

La gran ocasió dels bascos ha estat mitjançant Oli que ha llençat un fort tret que el meta espanyolista ha rebutjat a còrner per sobre el travesser.

L’empat de l’Athletic
Al minut 8, jugada per l’extrem dreta que davant tres jugadors espanyolistes, dona la passada de la mort i Oli totalment sol, a plaer fa l’empat.

Els darrers minuts del primer temps han estat més de domini basc, que s’ha crescut al assolir el gol, tot i que no ha gaudit d’ocasions clares. Per part espanyolista només una centrada de Samper que Jack no ha pogut rematar en condicions, forçat, sortint la pilota fora.

Gol psicològic
Només començar el segon temps, una jugada desgraciada de Kavin, que ha cedit al seu porter ha acabat amb el xut del meta basc impactant al defensor, aprofitant-se molt be, Marc Samper, i fent el gol que seria de la victòria espanyolista.

El gol ha passat factura als biscaïns que han vist com l’Espanyol dominava el partit, i gaudia d’ocasions: Samper ha xutat blocant be el porter basc, en altre jugada de nou Samper ha estat a punt de fer el segon, al relliscar Markel quan anava a fer-se amb la pilota, tot i que el porter mol ràpid s’ha avançat al davanter perico en aquesta ocasió. Un xut de Patric, ha sortit ajustat al pal dret...

Els darrers minuts han estat d’un autèntic patiment ja que l’Athletic Club s’ha llençat a l’atac, i ha tingut la millor ocasió en un llançament de falta que ha acabat amb un remat del jugador Asier que ha estat rebutjant cobrint el pal curt, pel porter espanyolista David.

En els darrers instants, malgrat un llançament de falta i un servei de cantonada, l’Espanyol ha mantingut el resultat i s’ha classificat per les semifinals on tornarà a veure’s les cares amb el Valencia CF, amb aires de revenja.

RCD Espanyol: David: Juba, Pablo, Brunet, Albert, Jack, Mula. Samper, Patrick, completant l’equip, Xavi Calvo, Gerard i Ivan.
Athletic Club: Markel, Asier, Chemi, Gorka, Oli, Aitor, Ander, Jon Irazabal, Yurgi, Jon Lasuen, Kavin, Guti.



QUARTS DE FINAL
1 18:30 VALENCIA CF- ALMERIA * pen. 1-1
2 19:15 FC BARCELONA -VILLARREAL CF 3-0
3 20:00 ATLETIC CLUB - RCD ESPANYOL 1-2
4 21:00 SEVILLA FC -LEVANTE UD
1-2

SEMIFINALS

VALENCIA CF- RCD ESPANYOL * pen.0-0
FC BARCELONA - LEVANTE UD 4-0

3er i 4rt LLOC

UD LEVANTE - RCD ESPANYOL 0-1 (Mula)

FINAL

FC BARCELONA - VALENCIA CF : 4-2





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M