diumenge, 25 de maig del 2008

EL BENJAMÍ C, ASSOLEIX PER FI,
EL TÍTOL DE LLIGA















El Benjamí C del RCD Espanyol s’ha proclamat campió de lliga del grup primer de Primera Divisió de Benjamins, al derrotar per 6-1 al Viladecans en la darrera jornada del campionat de lliga. L’encontre es reprenia en el segon temps, després que fa dues setmanes quedés interromput per les pluges torrencials que van caure a Barcelona i àrea metropolitana.

Amb 2-1 tornaven Espanyol i Viladecans a disputar els segons vint-i-cinc minuts, resultat que ja de per sí afavoria al conjunt blanc i blau amb dura pugna tota la segona volta amb la UE Sants “A” per fer-se amb el títol.

L’Espanyol de seguida ha marcat el tercer gol al transformar David una falta a l’escaire de la porteria del Viladecans. El quart i el cinquè de Torres certificaven ja de manera rotunda el triomf perico. Ricky aconseguia el sisè en mig dels crits dels pares i espectadors de “Campeones, campeones”!

Aquesta es la cinquena lliga que el futbol base masculí assoleix (juvenil, Cadet A, Cadet B, pre Benjamí i Benjamí C) i el sisè títol comptant la Copa de Campions Juvenil. Felicitats a tot l'equip i al cos tècnic encapçalat per Xavier Corominas.

RCD Espanyol: Oriol García, Eloi Blanes, David González, Onan Robas, Adrià Olivares, Joan Moreno, Carlos Naya. També han jugat; Adrià Torres, Marc Prat, Adrià Collado i Ricky Becerro.

Gols: 1-0; Joan, 1-1, 2-1 Joan. Segon temps disputat avui: 3-1: David, 4-1:Torres, 5-1: Torres i 6-1: Ricky.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS/GUES
MOLTES GRÀCIES ALS NOSTRE
BENJAMI C, PER LA ALÈGRIA
DEL TÍTOL DE LLIGA, ESPEREM QUE PORTIN EL SEU SENTIMENT PERICO I ELS COLORS DE L'ESPANYOL MOLT TEMPS, QUE TRIOMFIN A L'ESPANYOL I QUE SIGUI LA NOSTRA PEDRERA X FUTUR.
SALUTACIONS JOSE CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M