dimarts, 27 de maig del 2008

COMENTARI: TRES CENTES MIL
RAONS PER CALLAR.




A Can Perico, signar un contracte a un entrenador per més d'un any... uf!
(Fotos d'arxiu)


Valverde no ens explica per que se’n va. Solament ens ho insinua lleugerament.


Ernesto Valverde se’n va del RCD Espanyol per que “el ambiente en el vestuario, no era el mejor” segons les seves pròpies paraules.

Els socis es preguntaran (sense obtenir clar cap tipus de resposta) el per què Valverde ja que llença aquesta afirmació a l’aire, no ens explica d’una vegada que cony passa en aquest vestidor, per que ja no és el primer que salta per aquest mateix argument (i jugadors també han apel·lat a la mateixa excusa per marxar).

Daniel Sánchez Llibre ens respon sempre quan és entrevistat en els mitjans que el “vestuari es un santuari”. No n’estic d’acord; s’està parlant d’una entitat centenària que arrossega desenes de milers de socis i aficionats que senten i pateixen per aquests colors; s’està parlant d’un club que mou més de quaranta milions d’euros (més de sis mil milions de les antigues pessetes). Crec que tot el que afecte al rendiment de l’equip, que és l’únic fi de la societat, (és un club de futbol no cap ONG) interessa, preocupa, i té que saber-se per qui a la fi a de passar comptes, com son els socis accionistes.

Per que no parlem de friccions puntuals entre persones en un moment donat, si no que s’especula (no sé si amb encert o es fals) que dins del vestidor hi ha un autèntic poder fàctic (no m’agrada l’altre paraula que es fa servir molt sovint per qualificar la situació, per que en els moments de joia –Final Copa, Glasgow, primera volta- també eren els mateixos membres en el vestidor). Per tant més que càncer, diria poder fàctic que mana massa dins l’entitat. Però es clar, sempre que algú mana més és per que algú mana menys. (Donant per un moment per certes aquestes informacions). I aquí caldria preguntar qui és qui fa abandó de les seves responsabilitats...

L’entrenador per poc caràcter? El director esportiu està al corrent dels veritables motius? Ha pensat en dimitir ell també com a co –responsable de la desfeta? Segueix encapçalant el senyor Sebastián Javier Rodríguez l’àrea esportiva del Club? O pot ser ja no... ara és el senyor president davant la fugida o passada a segon pla del senyor que ens tenia que sortejar un apartament entre tots els socis i ningú, cap absolutament periodista, li pregunta quan complirà la seva paraula. Per que amics, si no és capaç de complir una paraula donada d’aquesta envergadura, amb anuncis als diaris, com ens podem fiar d’altres històries per no dormir.

Aquests 300.000 euros que s’especula en certs mitjans com el Diario As, a bon segur que seran molts bones raons per que el Txingurri no ens expliqui la veritable raó de la seva marxa. ¿Haurà demanat canvis profunds en el club a nivell esportiu, mèdic, i de renovació de la plantilla?

Una altre pregunta em passa per cap: El proper entrenador, ¿El portarà l’ex jugador del RCD Espanyol, Iñaki Ibáñez, com Lotina i Valverde? (Nota: No confondre amb Iñaki Pérez tot i que son de la mateixa època i van coincidir).

Tintín Márquez, (també sona el seu nom), ¿S’informava del que passava per la premsa, com un ex president del govern deia? Hi era present en aquest vestidor amb Lotina i amb Valverde, com a segon – o tercer és igual per el cas- ?
Amb qui estava ell? amb els “poderosos” del vestidor, amb l’ex tècnic, amb l’anterior ex- tècnic, o senzillament aplicava allò de l’exercit de “oir, ver y callar” i de passo cobrar religiosament tots els mesos?


Estarà d’acord el nou tècnic amb els dos fitxatges realitzats?. Per que es clar, podria passar com quan el senyor Herrera va imposar el seu criteri fent que Jonathan Soriano s’incorporés a l’equip i ja em vist el resultat davant la poca confiança del tècnic i la poca aportació del davanter.

2 comentaris:

ARADA SPORT ha dit...

te doy toda la razon josep maria , nos estan tomando el pelo cada vez con mas claridad, si no fuese porque amo tanto estos colores enviaría el carnet a hacer puñetas, me siento muy engañado, y veo que toda la gente tambien pero no entiendo como podemos hacerles llegar este malestar, han pasado muchas cosas y aquí nadie da la cara (como el juicio de Lopo), nuestro presidente sabe ser politicamente correcto y tratar bien a las peñas para despues darse baños de masas diciendole Dani quedate, creo que ya va siendo hora de que vaya dando el relevo si no quiere terminar saliendo por la puerta de atras. Igual que Paco Herrera otro inepto que nunca ha sido director deportivo y lo maximo que ha hecho es entrenar al Liverpool B. Todo es muy subrealista y parece una tomadura de pelo. SALUDOS JOSEP MARIA Y ESPERO QUE HAGAN ALGO RAPIDO.
http://pacharanblanquiazul.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Es un tema real y colea desde hace 4 temporadas, el vestuario está dividido, existe un "poder oculto", que ni los jugadores ni los ex-entrenadores sacaran a la luz por razones obvias.
Otro tema para atemorizarnos son los buitres que rodean al club y sobrevolaban el club en busca de la carroña, ahora ya se han posicionado....esperemos a ver como mueve ficha el consejo.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M