divendres, 30 de maig del 2008

UN CADET IMBATUT ES JUGA LA COPA DE CATALUNYA DAVANT EL REUS


El Cadet Femení del RCD Espanyol es juga aquest diumenge a les 11:00 hores en el Camp Mpal. De les Planes de Sant Joan Despí, la final de la Copa de Catalunya davant el CF Reus Deportiu.

El conjunt de Ricard Ribas, ha arribat a la final després de quedar en primera posició del seu grup i haver guanyat tots els encontres disputats: 1-7 a Vilafranca, 0-8 a Manlleu, 8-0 al Campdevànol, 4-2 al Vilafranca i 6-0 al Manlleu a Sadrià, per acabar la lligueta amb un triomf 0-7 a Campdevànol.

El seu rival el Reus Deportiu ha quedat campió del seu grup i va ser tercer al grup de l’Espanyol i Vilafranca a la lliga regular, que va guanyar l’Espanyol sense perdre cap punt.

Es dona la circumstància que va ser precisament davant el conjunt ara rival, davant qui va certificar matemàticament el títol de lliga l'equip de Ricard Ribas a la Ciutat Esportiva. En aquella ocasió, les espanyolistes van derrotar al Reus en un complicat partit per 4-2 amb gols de Mika i Marjori a parells.


Les del Baix Camp van guanyar 9-1 al Vilanova, 2-6 al Riudeperes, 4-1 al Caldes de Montbui, 4-6 al Vilanova a domicili, 9-3 al Riudeperes, per perdre en la darrera jornada a Caldes per 4-1 en un intranscendent encontre.




A la final de la Copa de Catalunya Aleví – Infantil, malauradament no hi serà present el conjunt espanyolista, ja que les de Marta Cubí no van pogué superar diumenge passat la difícil papereta de remuntar el 2-3 advers que el CE Sant Gabriel va aconseguir la setmana anterior a la Ciutat Esportiva.

Tot i guanyar el partit per 1-2 no va ser suficient per el doble valor dels gols en camp contrari i van quedar a un pas de la final.


1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA BLANC-I-BLAUS/VES:
FELICITATS AL NOSTRE PLANTER ESPANYOLISTA, PERQUÈ LES PERIQUES LLUITEN FINS AL FINAL SEMPRE X GUANYAR EL MAXÍM DE TÍTOLS COPA CATALUNYA, ESPEREM QUE AVUI SIGUI EL DEL CADET.
BONA SORT.
JOSE CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M