GOLEJADA DEL INFANTIL:
ESPERA EL NÀSTIC A SEMIFINALS

Foto d'arxiu.

RCDE INFANTIL "A": 4 - EC GRANOLLERS: 0

L’equip infantil del RCD Espanyol s’ha classificat per disputar la propera setmana les semifinals del Campionat de Catalunya, en derrotar ahir vespre al EC Granollers per un contundent 4-0, després d’arribar-se al descans en avantatge blanc i blava de dos gols a zero.

Domini blanc i blau
Partit dominat per el conjunt de Josep Oliver superior al rival vallesà, i que es va fer mereixedor de la classificació a semifinals on espera el Nàstic, fet per el que es preveu una gran semifinal entre el segon i tercer classificat al campionat de lliga.

La primera ocasió del partit va ser per l’Espanyol al centrar molt be Lucho per l’esquerra i la rematada de cap d’O scar Medina en planxa va ser rebutjada pel meta vallesà a còrner.

Quatre minuts després (7’), Nestor centra per la dreta i la rematada de nou d’Oscar al primer pal troba l’encert del porter del Granollers que impedeix el gol blanc i blau.

Moments en que el Granollers ensenya les urpes
La gran ocasió dels visitants va tenir lloc moments després quan un davanter per la dreta, remata creuant en excés la bola, i aquesta surt a la dreta (no gaire lluny del pal) d’Eric.

La segona ocasió del Granollers va tenir lloc al minut 13, quan “Coco” Corella va salvar el gol creuant-se molt oportú en el darrer instant evitant que el davanter visitant afusellés al porter perico.

Lucho aconsegueix posar en avantatge al quadre espanyolista
Jugada per banda esquerra de Sergio Corella que passa en profunditat a Oscar Medina, i aquest fa un bon control es gira i deixa anar una centrada perfecta al segon pal on Lucho remata al fons de la porteria.

El segon, seria dotze minuts després, quan una passada de Lucho a Aitor, aquest l’aprofita per quedar-se sol regatejar al porter i marcar a plaer en una perfecta jugada de l’atac espanyolista.

Amb aquest resultat s’arribaria al descans.

En el segon temps, domini altern, però els gols... de l’Espanyol
El Granollers comença el segon temps incrementant el domini; s’ha de dir que amb el dos a zero, el partit ja estava pràcticament decidit i l’Espanyol es va dedicar a mantenir el resultat en espera d’aprofitar contracops que poguessin incrementar el compte. El Granollers va demostrar pocs recursos en atac i tan sol un xut que se’n va anar per poc per sobre el travesser només començar el segon període.

Aitor de nou
El tercer espanyolista, al minut onze de la represa, té de nou com a protagonista Aitor que remata molt bé de cap una centrada.
El Granollers ho intenta però tots els seus remats surten desviat lluny dels tres pals.

La millor ocasió en el segon temps dels vallesans té com a resposta la bona intervenció del meta espanyolista que respon amb un rebuig amb la cama.

En les acaballes del matx, l’Espanyol sentenciaria el partit amb un quart gol mitjançant Oscar que en jugada de l’atac espanyolista rep l’esfèrica i supera al porter visitant rematant al fons de la porteria.

RCD Espanyol: Eric; Albarrán. Arroyo, Jose Manuel, Coco; Jacobs, Casado; Nestor, Aitor, Oscar Medina i Lucho.
També van sortir: Didac per Nestor en el primer temps (m.13), Álex, Carlos Ruiz, Tarsi, Ángel, Gerard.

Gols: 1-0: m. 14 Lucho; 2-0: Aitor, m. 26; 3-0: Aitor, m. 47; 4-0 Oscar, m. 65.

VUITENS DE FINAL. (INF).QUARTS DE FINALSEMIFINALS.