dimarts, 27 de maig del 2008

EL JUVENIL B S'ACOMIADA DE LA LLIGA AMB DERROTA I MAL JOC




A les 18.00 ja només quedaven tres autocars, però a les 17.00 n'estava ple tot el parking de Sadrià.



RCD JUVENIL B: 1 - GIRONA FC: 2

Dolenta la imatge que va oferir dissabte a la Ciutat Esportiva el Juvenil B, davant el descendit Girona FC en la darrrera jornada de la Lliga Nacional Juvenil, en un encontre dominat del primer al darrer minut per els gironins, en el que cap dels dos equips es jugaven res a la classificació; diguem-ne tal com està de moda dir ara en el mon perico, que se’n va anar de vacances una jornada abans.

El fet era que Pepín va donar minuts a suplents, davant les baixes i davant la nul·la transcendència del matx, donant descans a titulars. El Girona es va agafar molt seriosament el xoc, i d’un bon principi va posar setge a la porteria defensada per Pol Freixanet.

Ja en el minut quatre una falta llençada pels gironins va ser rematada fora per un dels davanters visitants que es trobava tot sol.
Una de les poques jugades espanyolistes va ser una centrada de Raul, i el remat d’Álvaro de cap es va marxar fora.

L’Espanyol no existia sobre la gespa natural del camp principal; els gironins van pogué marcar en dues ocasions però Pol el perico més encertat en el primer temps va salvar d’encaixar el segon.

Però com l’Espanyol no reaccionava va acabar venint el gol visitant, amb una rematada de cap rebutjada per Pol, que va ser rematada davant la passivitat defensiva en segon instància en la boca de gol, sense que ja Pol pogués fer res per evitar el gol.

Després d’una sortida erràtica de Pol, acaba la pilota colpejant al travesser. De l’Espanyol, un xut fora llunya en les acaballes del primer temps i res més.

El segon temps més del mateix, l’Espanyol va dominar més intentant el gol de l’empat, però li va faltar imprimir molt més ritme al partit i major idees, fet que no va tenir lloc i el Girona va acabar marcant el segon en la recta final del matx i va deixar en anècdota el gol de Caballé en temps d’afegit.

L’Espanyol acaba tercer, fent 16/30 en els deu encontres des de que Pepín Cabezas es va fer càrrec de l’equip substituint a Josep Clotet en la moguda de tècnics que hi va haver al club amb motiu de la destitució de Rubi en el filial.

Dir per últim que l’encontre es va disputar al Camp 1er. debut a que en la jornada del dissabte es va celebrar durant mati, migdia i tarda un torneig internacional “LAPP KABEL”, (no em pregunteu més, per que ignoro que era allò) i la Ciutat Esportiva estava envaïda per autocars i gent de totes les edats i nacionalitats jugant partits (molts eren alemanys o al menys portaven en les samarretes el nom de clubs germànics). Això va obligar a que l’Escola canviés d’horaris i omplís el camp tercer a partir de les sis de la tarda, obligant al juvenil B a disputar l’encontre darrer de lliga al principal.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M