divendres, 30 de maig del 2008

COPA DE LA REINA: PARTIT D'ANADA A SARAGOSSA.

El RCD Espanyol disputa aquest diumenge l’anada dels quarts de final de la Copa de SM la Reina a Saragossa davant el Prainsa Zaragoza – Transportes Alcaine.

L’encontre que es disputarà als camps de la Federació a la capital aragonesa, serà xiulat per el col·legiat del comitè territorial aragonès Cristinel Adrián Lixandru i donarà començament a les 12:00 hores.

L’Espanyol arriba a la cita amb els precedents favorables dels dos encontres en el campionat de la regularitat (6-3 a Sadrià i 2-4 a la capital de l’Ebre).

A terres aragoneses, els precedents fins ara, son favorables al RCD Espanyol. En la temporada en que va debutar a la màxima categoria el conjunt del Transportes Alcaine, les espanyolistes van guanyar clarament per 2-4. Era la tercera jornada de lliga, un 25 de setembre de 2005 en el camp de Julisbol (Saragossa) i l’Espanyol va formar amb:

Cristina, Ane, Olga Moreno, Miriam, Torrejón, Carol, Lara, Laura Queraltó, Adriana, Sara, Marta Cubí. (Clara, Dolors, Mireia, Sara Quiles)
Gols: 0-1: Marta Cubí m 13’; 0-2: Sara m. 25’; 0-3: Adriana m. 50’; 1-3: Eva m. 63’; 1-4: Carol (pen) m.65’; 2-4: Leire (pen.) m. 92’.

La següent temporada, les noies espanyolistes van guanyar per 2-5 a la setena jornada, un 5 de novembre del 2006.
Les alineacions van ser les següents:

Transporte Alcaine: Andrea, Leticia, Emili, Silvia (Leire, 70’), Conchita, Vero Boquete, Navarro, Silvia Meseguer, Raquel, Eva i Laura (Jana, 81’).
RCD Espanyol: Cristina, Ane, Laura Falces (Natalia, 88’), Miriam, Aida, Carol, Raquel Cabezón (Rocio, 88’), Noemí, Marta Cubí, Lara (Sara Serna, 46’) i Adriana.
GOLS: 0-1: Marta Cubí (min.13); 1-1: Silvia (min.50), 2-1: Verónica (min.53), 2-2: Sara Serna (min.65), 2-3: Raquel Cabezón (min.82), 2-4: Adriana (min.85), 2-5: Adriana (min. 87).



La tercera ocasió en que aragoneses i catalanes es van enfrontar en partit oficial a Saragossa ha estat en el campionat de lliga de la present temporada i va acabar amb victòria de les d’Emilio Montiagut per 2-4. Era un 27 de gener d’enguany, i Sara Serna en dues ocasions, Núria i Cubí aconseguien els gols del triomf espanyolista.

Prainsa Zaragoza: Adreia, Vero, Emily (Marta, min.84), Vicky, Laura, Mesi, Mariela, Joana, Charo (Julia, min.66), Jessi (Andreu, min.71), Leti
RCD Espanyol: Cristina, Olga Rodríguez, Chola, Míriam, Marta Torrejón, Lara (Natalia, min.85), Noemí (Vicky, min.90), Carol, Núria Guardia (Marta Corredera, min.88), Sara Serna, Marta Cubí .
Gols: 1-0 Sara (min.30), 1-1 Joana (min.55), 1-2 Núria Guardia (min.64), 1-3 Marta Cubí (min.73), 1-4 Sara (min.79), 2-4 Joana (min.81)




Fotografíes del Espanyol - Prainsa Transportes Alcaine de lliga a Sadrià.

EL RIVAL:


Però això es ja història, i de poc val, i a bon segur que les jugadores del Prainsa intentaran posar-li les coses ben difícils a les espanyolistes. Aprofitant l’aturada des de que va finalitzar el campionat de lliga, el conjunt aragonès s’ha reforçat amb el fitxatge de fins a cinc jugadores: Edite Fernandes y Sonia Pereira dues portugueses internacionals amb la selecció del país veí, i Sara Vicente, Almudena Merino i María López del SPA (Sporting Club futbol Plaza Argel) actualment patrocinat per l’Hércules d’Alacant.

Per preparar la Copa de la Reina els diferents equips han disputat diversos amistosos. Mentre l’Espanyol a conseqüència de les pluges no va pogué disputar el que tenia que enfrontar-lo amb el seu rival ciutadà, a Sant Joan Despí, el Prainsa va rebre al campió de lliga, el Llevant, en encontre jugat dijous passat.
Les granotes van derrotar a les aragoneses per 0-2 .

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA PERICOS/QUES:
IMPORTANT LA VICTÒRIA PER LA MÍNIMA A SARAGOSSA,NO PODEN ANAR CONFIADES, I DESPRÉS A REMATAR EN CASA.
UNA FORTA ABRAÇADA.
JOSE CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M