dijous, 29 de maig del 2008

L'ALEVÍ, AMB FORÇA PATIMENT, A SEMIFINALS:




RCDE ALEVÍ A: 1 - UD AT. GRAMANET: 0

L’Aleví pateix
Triomf per la mínima de l’Aleví A, davant una Grama que va plantar cara en tot moment i que en diferents fases del matx va pogué inclòs donar la sorpresa, però al final dels 60 minuts els de Villarroya se’n van dur el gat a l’aigua i es van classificar per les semifinals de la Copa Catalunya on es veuran les cares amb l’Hospitalet, i al igual que l’infantil el partit es disputarà a mitja setmana que ve (probablement també en dimecres).


Molt li va costar a un conjunt potser cansat per l’esforç realitzat a Brunete on va ser tercer i només els penals li van barrar el pas a la final, tot i que en el dia d’ahir tenia varies baixes de consideració i això també es va notar.

El primer quart d’hora va ser de domini visitant, on la Grama ben posada en el camp va dominar, sense tenir cap tipus d’ocasió de perill, però no va deixar que l’Espanyol practiqués el seu joc habitual.

Efectivitat perica
En canvi, la primera ocasió en que els blanc i blaus es van acostar a les immediacions de l’àrea colomenca, Mula, va aprofitar per fer una vaselina i tot i que va ser un gol poc ortodox, la qüestió es que va agafar un pel avançat al meta i tot i tocar la pilota aquesta va acabar entrant al fons de la porteria plorant. Valen igual els macos que els de menys factura.

El gol va espavilar quelcom als pericos, que al menys es van aproximar en varies ocasions: Mula va tenir altre ocasió, però aquest cop sense la mateixa sort que l’anterior vegada, un xut d’Albert que va blocar bé el porter visitant.

La gran ocasió dels colomencs va tenir lloc en el minut 25, quan un xut creuat es perd per la dreta de la porteria de Ivan. Altre cop va arribar la Grama amb perill en les acaballes del primer temps, però la culminació de la jugada va ser amb un tret que va sortir per sobre el travesser.

A la segona part, Villarroya va introduir canvis, com la sortida del davanter Jack que no va aportar gaire més.

Aitor en jugada individual se’n va de dos contraris però la seva centrada massa tancada es aturada per el porter visitant que cobria el primer pal.


Domini de la Grama
A mida que transcorren els minuts, s’incrementa el domini del Gramanet. L’Espanyol sembla confiar la seva sort a la bona tasca defensiva, i així la Gramanet té una gran ocasió per empatar l’encontre i forçar els penals; un remat buscant el pal curt, ben cobert per David que rebutja l’esfèrica evitant el gol.

L’Espanyol ho passa malament i tot i que la Grama no disposa d’oportunitats clares de gol a part de l’abans esmentada, si que es juga en camp espanyolista gairebé tota l’estona amb el risc que això comporta.

Els darrers minuts l’Espanyol es treu el domini colomenc de sobre; s’estira intentant allunyant al rival i traient forces d’on no n’hi ha, disposa d’algunes ocasions per sentenciar l’eliminatòria, i així, Albert engaltarà una volea a la mitja volta que atura el porter amb problemes al tenir la sort que el tret li cau a sobre.

Altre jugada de Patrick és a punt de incrementar el compte perico, però el seu xut torna a trobar les mans del porter visitant. La darrera ocasió dels espanyolistes, té com a protagonista a Jack que remata de cap amb poc encert, blocant el porter.

RCD Espanyol: Ivan, Álex N., Xavi, Pablo, Juba, Roger G., Patrick, Albert, Mula, Gastón, Aitor. També van jugar, Jack, David, David Villanueva, Roger Ribas.

Gol: 1-0: Mula, m. 16.




VUITENS DE FINAL (ALEVINS).QUARTS DE FINAL.SEMIFINALS.
FC BARCELONA3FC BARCELONA5FC BARCELONA.
GIMNÀSTIC MANRESA0
EC GRANOLLERS3
GIMNÀSTIC TARRAGONA * (pen)3GIMNÀSTIC TARRAGONA0
CF DAMM0.
FP SÁNCHEZ LLIBRE.1FP SÁNCHEZ LLIBRE6F.P SÁNCHEZ LLIBRE.
UD CORNELLÀ0.
UE SANT ANDREU1UD SANT ANDREU3
RCD ESPANYOL4RCD ESPANYOL1.RCD ESPANYOL.
CE SANT GABRIEL0
UD AT. GRAMANET1UD AT. GRAMANET0
CE MANRESA0
UE LLEIDA2UE LLEIDA0
CE EUROPA1
CE L'HOSPITALET2CE L'HOSPITALET1CE L'HOSPITALET.
FC GIRONA1




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M