dissabte, 31 de maig del 2008

DUEL DE LA MÀXIMA, A SADRIÀ:
ESPANYOL - BARCELONA

Guillem Savall torna de la Selecció Espanyola Sub 19, i estarà a disposició de Clotet.



Amb arbitratge de Israel Simón del Pino, del comitè territorial català, RCD Espanyol i FC Barcelona es veuran les cares per primer cop aquesta temporada en la màxima categoria juvenil, al haver quedat aparellats en el sorteig dels quarts de final de la Copa de SM el Rei.

L’encontre, es disputarà a les 12:00 del migdia del diumenge a la Ciutat Esportiva de Sadrià i la tornada, una setmana després en feu barcelonista.

Ambdós equips arriben a la cita copera en un bon moment de forma; els espanyolistes després de desfer-se precisament del campió de lliga del grup dels barcelonistes, el Villarreal CF, eliminatòria que va repetir amb idèntica sort la final de la Copa de Campions de Colmenar Viejo.



Guillem Savall restarà de nou a disposició del tècnic Josep Clotet, després de participar amb la selecció espanyola al mini torneig classificatori pel VII Campionat d’Europa Sub 19, disputat a Armènia entre els dies 20 i 27 del present mes de maig.


Per els blaugranes, també arriba en un moment ja que en l’eliminatòria de vuitens es van desfer del Real Madrid segon del grup cinquè que va tenir al Rayo com a primer classificat en el campionat regular. Els culés tenen com a jugadors més destacats a Thiago, Rochina, Bolaños, Polaco...

Segons informa el RCDE, l’entrada pels no socis, serà de cinc euros i no donarà dret a veure’l partit a tribuna.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA
NOMÉS VAL LA VICTÒRIA
,A GUANYAR I SENTENCIAR.
FINS DESPRÉS.
JOSE CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M