dissabte, 31 de maig del 2008

1a PERICICLETADA: UNA PASSEJADA PER LA SERRA DE COLLSEROLA.



Enguany, la Gran Penya Espanyolista Manigua, celebra el seu 53è aniversari d’una manera molt diferent; en comptes del tradicional sopar es celebrarà la diada de l’aniversari amb una passejada en bicicleta per la Serra de Collserola.


Neix així la 1a. PERICICLETADA, que tindrà lloc el proper diumenge 1 de Juny de 2008, des del Restaurant La Font de Les Planes (Ctra. de Vallvidrera – Sant Cugat, km. 6.5) fins el Pantà de Vallvidrera, pel camí del Mas Guimbau.


Així mateix, després de la pujada en bicicleta tindrà lloc un àpat de germanor a l’aire lliure a les 14:00 hores (si plou s’avançarà a les 13:00 h. en lloc cobert) en el que es faran lliurament dels guardons que cada any concedeix la GPE Manigua i que en aquesta ocasió recauen en Cristina Pérez (Penyista, membre de l’APMAE, i ex Presidenta de la Penya B.B. de Martorell), que rebrà el Premi Elena Alcoverro per el seu suport a les penyes, i el guardó en reconeixement a la difusió espanyolista, el premi recau a Radio Marca per el seu suport al RCD Espanyol pels seus programes exclusius entorn a l’actualitat espanyolista.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M