PRIMER FINALISTA PERICO:
EL CADET GOLEJA I SERÀ A LA FINAL

RCDE CADET "A": 4 - BARRI SANTES CREUS: 1

A la final
El RCD Espanyol Cadet s’ha classificat per disputar la final de la Copa de Catalunya de Cadets en vèncer al Barri Santes Creus per un clar i just 4-1 gràcies als gols de Nierga i de Miki.

L’Espanyol surt molt endollat
No valia badar, i l’equip de Ramon Guerrero no volia cap tipus de sorpreses davant el conjunt reusenc, i de seguida ha protagonitzat accions de perill com la que en el minut sis ha estat a punt de significar el primer gol quan una paret entre Antonio i Sani en la frontal ha acabat sent interceptat el remat del migcampista per un defensor.

Jordi Amat ha rematat de cap però el meta visitant ha blocat perfectament.

Nierga amb dos gols posa en avantatge als blanc i blaus
El primer, ha estat fruit d’una jugada en la que el davanter espanyolista penetra en l’àrea i davant la sortida del porter li creua l’esfèrica, i tot i que el meta reusenc toca la pilot aquesta rebotada acaba mansament entrant dins.

Cinc minuts després, el segon seria gràcies a una formidable acció de Sani que es marxa de dos defensors (dorsal 4 i 2 dels visitants) i penetra per la lateral de l’àrea i la seva passada de la mort es rematada en el segon pal per Nierga en la mateixa boca de gol.

Semblava que tot estava fet, però no ha estat així, i en una gran jugada individual del davanter centre visitant, s’ha fet amb una bola, ha controlat i després de retallar a un defensor espanyolista, el nou del Santes Creus ha deixat anar una rosca que s’ha colat per l’escaire dret de la porteria d’Edgar. Un gran gol. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

Segon temps dominat per els blanc i blaus de cap a fi
L’Espanyol buscava sentenciar el matx, i ha posat setge a la porteria del Santes Creus. Gabri de cap ha rematat un servei de cantonada llençat per Antonio a la dreta de l’atac perico.

El tercer i decisiu gol ha arribat al rematar Miki una pilota sense control que d’un rebuig ha quedat morta en la frontal i davant un bosc de cames, aquesta s’ha colat rasa i lluny de l’abast del porter.

Amb el tercer gol han arribat els millors minuts de domini espanyolista, i les més clares ocasions; Enric Saborit ha rematat creuat ajustat al pal esquer. Pablo tot sol no ha pogut marcar al evitar-ho el meta visitant amb una gran intervenció i el refús l’ha agafat el golejador Nierga qui també ha rematat buscant el pal curt i s’ha tornat a trobar amb el porter del Barri Santes Creus.

Miki ha fet el quart després que una rematada fos rebutjada pel porter, i aquest cop si que no podia fer res més per evitar el tant espanyolista.

Encara s’havia pogut incrementar el compte, però Pablo rematava de cap per sobre el travesser, i en altre ocasió en la que Edu llença un servei de cantonada i Pablo deixa la bola morta i es passeja sense que cap atacant perico arribés a l’esfèrica.

Al final triomf del conjunt de Ramon Guerrero, que encara podia haver sigut més ample, i disputarà la final el proper dissabte 7 de juny a la localitat vallesana de Vilanova del Vallès.