dissabte, 7 de juny del 2008

L'ESPANYOL PERD LES DUES
FINALS DEL MATÍ A VILANOVA

JORNADA NEGRA: EL JUVENIL CAU AL MINI PER 2-0. PUNT FINAL A LA TEMPORADA DEL JUVENIL.



















FCB INFANTIL: 4 - RCDE INFANTIL : 1

Els jugadors africans imposen la seva llei.
El FC Barcelona ha estat superior en la final de infantils que han disputat culés i pericos en el Municipal de Vilanova del Vallès, lloc que els pensats de la FCF han tingut a be de organitzar, en un lloc a mig fer les grades, municipi allunyat i mal senyalitzat del Vallès Oriental i no precisament el lloc més adient per disputar finals.

Tot i que als tres primers minuts, ambdós equips ja havien estrenat el marcador, ha estat els culés qui s’han avançat amb massa facilitat i amb l’ajut de l’actuació arbitral que ha deixat molt que desitjar, i amb la superioritat física dels jugadors d'origen africà, han establert un marcador de 4-1 sentenciant l’encontre amb un resultat excessiu. El segon període ha estat un tràmit per els barcelonistes tot i els esforços dels pericos per reduïr distàncies en el marcador.



Fitxa Tècnica:

FC Barcelona: Marc Vergara, Aitor Ruano, Alberto Tavira, Vivaldi Bakoyock, Brian Olivar, Fernando Quesada, Christian Herrera, Olive Moussima, Mamadou Silla, Pol Calvet i Gerard Deulofeu. També han jugat Robert Costa, Pol Busquets, Carlos Martínez, David Babunski, Pol Roige, Alain Ebwelle i Hendrio Araujo.

RCD Espanyol: Sergio Fernández, Carlos Albarrán, Óscar Arroyo, José Manuel, “Coco” Corella, Eric Jacobs, Lucho, Casado, Óscar Medina, Aitor i Tarsi Aguado. També han jugat Gerard Font, Eric Ayala, Alex Ruiz, Ángel Sánchez, Carlos Ruiz i Nestor Turró.

Àrbitre: Arnau Llopart, del comitè català. Excessivament barcelonista. A més tampoc feia falta, ja se n’hagués sortit prou bé amb els seus camerunesos el conjunt de Sant Joan Despí, sense l’ajut arbitral. A més de donar un gol molt dubtós, ha aplicat diferent criteri a l’hora d’assenyalar les faltes d’un i altre equip. Ha mostrat targetes grogues a Brian Oliva (m. 9), Gerard Deulofeu (m. 33) per part barcelonista i a Nestor Turró (m. 42), Oscar Arroyo (m. 54) i Alex Ruiz (m. 66) per part espanyolista.

Gols: 1-0, Deulofeu (m. 2); 1-1, Lucho (m. 3); 2-1, Fernando Quesada (m. 11), 3-1, Moussima (m. 17); 4-1, Mamadou Silla (m. 29).


Incidències: Final del Campionat de Catalunya de Infantils, disputada en el Municipal de Vilanova del Vallès. En el camp ha guanyat els blaugranes, però en la grada els pericos. Força animació dels pares i mares espanyolistes que al llarg de la temporada s’han distingit per recolzar al RCD Espanyol amb els càntics i crits d’ànim continuats.
Presència del President del RCD Espanyol, Dani Sánchez Llibre, Jaume Martínez, Manel Casanova entre altres.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M