dilluns, 2 de juny del 2008

PERICICLETADA A LA SERRA DE COLLSEROLA


























































Amb l’espasa de Damocles de l’amenaça meteorològica penjant, es van desenvolupar els actes previstos de la primera Pericicletada que la Gran Penya Espanyolista Manigua que amb motiu del 53è aniversari de la barcelonina penya espanyolista es celebrava ahir al matí a les Planes, on es van donar cita un centenar d'espanyolistes al dinar de germanor.

La pujada a bicicleta (i caminant els que no anaven amb bici) es va desenvolupar tal com estava previst malgrat la persistència en diverses estones d’una molt lleugera precipitació que en cap moment va impossibilitar la passejada.

La sortida des del Km. 6.5 de la Carretera de Vallvidrera, va tenir lloc en un curt trajecte que va pel camí del Mas Guimbau, fins el Pantà de Vallvidrera.

La tornada pel mateix lloc de l’anada i el grup de pericos amb bicicletes va arribar al Restaurant La Font de Les Planas. Després va arribar molt disseminat el grup dels que feien la ruta a peu, amb força diferència de minuts de qui “tenia la millor marca” amb respecte del gruix del “pelotón” de caminants.


Per evitar ensurts amb la climatologia, el dinar de germanor va tenir lloc dins el restaurant i no a l’aire lliure tal com estava previst. L’únic punt negatiu, ens arribava lluny de lloc on es celebrava l’acte: L’empat de Sadrià i la dolorosa derrota del femení que torna a començar malament altre cop la competició


Els actes posteriors de lliurament d’obsequis, regals, i els guardons es van efectuar a fora, un cop el cel va netejar i les clarianes es van imposar quedant-nos en un marc inigualable amb un cel ben blanc i blau, com correspon al nostre club.

El RCD Espanyol estava representat pel senyor conseller Beltrán, al que se li agraeix i molt la seva presència (però ens preguntem on eren la resta dels vint-i-quatre membres del consell, excepció feta es clar dels que estaven a Sadrià), i del empleat del club en l’àrea de marketing Carles Ferrer Spa.

Eren presents amb representació les següents penyes: Vila de Gràcia i Guinardó, Pericos de Vilassar, Pericos Amb Webs, Pericos Moteros, Eternos, Hospital del Mar, PBB Egara 2006, Sarrià Nord i Els Incansables. Tots van rebre el record de l’acte per la seva assistència, així com a la noia que va editar el cartell de la Pericicletada, que podeu veure al començament de la galeria fotogràfica que encapçala aquest post.

Van ser lliurats, el guardó a la difusió espanyolista en els mitjans de comunicació que en aquesta ocasió va ser per Radio Marca per la seva tasca en favor del RCD Espanyol amb el programa d’informació exclusiva Radio Marca Espanyol i pel tracte més equànime que dispensa en la resta d’espais al club espanyolista. Va ser present Ricard Vicente que va excusar l’absència del cap d’Esports del mitjà, José Manuel Oliván qui per motius precisament professionals en tasques d’informació li va resultar impossible assistir.

El guardó “Elena Alcoverro” en reconeixent a la tasca dins el moviment penyístic va ser lliurat a la persona de Cristina Pérez, ex Presidenta de la Penya Blanc i Blava de Martorell, pels anys que ha dedicat al front de l’ambaixada perica a aquesta localitat del Baix Llobregat, i molt emocionada va recordar la figura de l’espanyolista que “in memoriam” dona nom a aquest guardó.

Amb lliurament d’obsequis diferents del RCD Espanyol, en els que Sergio Fidalgo (no hi podia faltar-hi) , la pròpia Cristina o qui resumeix els principals detalls de l’acte en aquesta crònica, van renunciar als mateixos que els hi havia correspost en el sorteig amb un gest de “generositat i de solidaritat” amb la resta dels presents. (Si no ho dic rebento, jeje).

Els discursos (al marge dels guardonats), de Dani Bosch, President de la GPE Manigua, i de Ramon Rius, President de la FCPE, al que des d’aquestes línies felicitem per que l’Andrea es va proclamar amb les seves companyes, Campiona de Catalunya de Cadets, fent amb el RCD Espanyol el doblet dins la seva categoria, i a més els seus començaments van ser dins el futbol base d’aquesta institució, que amb 53 anys d’història continua sent (tal com va afirmar el seu president Dani Bosc) el “reforç d’aquest sentiment” que tots sabeu.

El conseller Enrique Beltrán va intervenir també amb un discurs. (bé, deixem-ho, aquí...).


L’acte va ser conduït, per el polifacètic espanyolista Antoni Itarte speaker habitual, per la seva categoria, en aquesta classe d‘actes de reafirmació perica.

L’acte un cop finalitzat a “nivell oficial” va continuar amb les xerrades entre una bona part dels que van continuar gaudint d’una estona més entre espanyolistes en una tarda ja preciosa climatològicament parlant, fins quarts de sis de la tarda.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS/GUES
FELICITATS A LA GRAN PENYA
ESPANYOLISTA MANIGUA X AQUESTA GRAN INICIATIVA X FOMENTAR EL SENTIMENT PERICO.
SALUTACIONS JOSE CARRERA

Josep Maria ha dit...

Gràcies José.
El problema va ser el temps, les pluges que mai volien venir i ara no se'n volen anar de les comarques barcelonines, i també la coincidència amb altres esdeveniments pericos prou importants. Però, les dates son les que s'han establert per diversos motius mesos enrera i ningú podia preveu-re que jugariem a Sadrià, un derbi... etc. El que queda clar que no es pot estar a tres llocs al mateix temps, i es va on les circumstàncies o les obligacions impossen.
Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M