dissabte, 7 de juny del 2008

PUNT FINAL A UNA JORNADA PER OBLIDAR

EL FEMENÍ HA DE REMUNTAR EL 3-1 DE SARAGOSSA AMB EL SUPORT DELS FIDELS A SADRIÀ























FCB CADET: 1 - RCD ESPANYOL: 0


(Camp Municipal de Vilanova del Vallès, Vallès Oriental; Josep Maria).


No ha pogut ser: L’opció més factible per aconseguir el títol, tal com vàrem avançar a la prèvia de les tres finals, la del Campionat de Catalunya Cadet, s’ha esvaït per ben poc en un partit força igualat en el que qualsevol d’ambdós conjunts podia fer-se amb el campionat i la fortuna en els darrers minuts s’ha decantat cap el cantó barcelonista.


No ha fet un bon encontre el conjunt de Ramon Guerrero; ha sortit amb masses temors, amb massa respecte i sense poder imposar el seu joc en el mig del camp. Els primers minuts han estat de domini barcelonista, tot i que les primeres ocasions han estat en pilotes penjades a ambdós porteries rebutjades de punys per els respectius metes.


A l’Espanyol li costava donar sentit i profunditat al joc, i es jugava en camp propi la major part de l’estona. Amb tot, el primer xut ha estat de Pau amb un llançament des de fora de l’àrea. L’ocasió amb més profunditat ha estat pel cantó esquer, amb una jugada individual de Saborit que s’ha marxat de tres adversaris però no ha precisat el seu centre.


Els darrer quart d’hora del primer període ha correspost als blanc i blaus, però l’ocasió més perillosa als culés amb un contracop pel cantó dret de l’atac barcelonista culminat amb un llançament fora. L’absència total d’ocasions clares de gol eren la tònica general del partit i la tasca suau però continuada del col•legiat (tres targes contra cap als culés) minant la moral dels espanyolistes.

El segon temps ha variat ostensiblement: Els blanc i blaus s’han llençat mica a mica a l’atac i el Barcelona ha portat perill al contracop, augmentant en raó proporcional al cada cop més esforç atacant dels pericos.

Així un primer contracop perillós en la que el davanter centre culé guanya l’esquena a l’eix central perico es resolt amb forces problemes per Amat i Saborit obstruint el remat. Minuts després es Espinosa qui tot sol xuta als núvols després d’una gran ocasió en jugada originada per una indecisió en zona defensiva.

La gran ocasió espanyolista tindria lloc en el minut 60, quan una pilota acaba dins l’àrea, i Gabri controla es gira i evitant l’ oposició del defensor troba angle i deixa anar un xut que s’estavella al travesser de la porteria blaugrana.

Guerrero havia introduït canvis amb l’entrada de Carles Mur, Sani i Edu. El canari ha donat molta més profunditat al joc però ha pecat de massa individualisme. Al minut 66, una falta penjada per Blázquez es rematada de cap per Sani, sortint un xic desviada a la dreta.


Mentre l’Espanyol buscava el gol de la victòria, un contracop barcelonista a falta de tres minuts per la conclusió acaba amb la pilota rematada colpejant a la base del pal dret d’Edgar Badia i el rebuig franc el recull Roberto totalment sol, i marca a plaer el gol que priva a l’Espanyol del doblet en categoria cadet.

En els darrers instants ha tingut lloc el debut testimonial de Víctor Àlvarez del Cadet B, substituïnt a un lesionat Amat, i un Espanyol enfonçat moralment després del cop, ha estat incapaç de treure quelcom de profit en els minuts d'afegit en els que la meitat del temps el joc ha estat aturat.


Fitxa tècnica:
FC Barcelona: Ibáñez, Dalmau, Gómez, Balliu, Blanchart, Rosell, Espinosa (Bryan, m. 67), Palau, Carmona (Etock, m. 79), Gustavo (Sito, m. 80) i Ella (Roberto, m. 67).

RCD Espanyol: Edgard Badia; Albert Blázquez, Enric Saborit, Jordi Amat (Víctor Álvarez, m. 80), José Carlos (Josep Llorac, m. 60), Miki (Carles Mur, m. 55), Gabri, Xavier Montcusí, Pau Senent (Pablo, m. 70), Antonio (Edu, m. 55) i Marc Nierga (Sani, m. 55).

Àrbitre: Raul García. Ha mostrat targetes grogues a Antonio (m. 17), Enric Saborit (m. 28), José Carlos (m. 40).

Gol: 1-0, Roberto (m. 77)

Incidències: Camp Municipal de Vilanova del Vallès. Final del Campionat de Catalunya de Cadets. Temps assolellat després d’un matí molt incert climatològicament parlant.


FC BARCELONA ALEVÍ (?): 3 - RCD ESPANYOL ALEVÍ: 0


Foto d'arxiu.
Mamadou, autor de dos gols. El nen va ser molt ben alimentat i va crèixer molt
.




El FC Barcelona amb la seva legió de camerunesos s’ha fet també amb el títol del Campionat de Catalunya Aleví en derrotar al RCD Espanyol per un rotund 3-0, amb dos gols del “nen crescut” Mamadou.

Fitxa tècnica:

FC BARCELONA: M. Vito; Dani, Aleix, Fran, Mousta, Kaptoun, Adama, Enguene, Mamadou, Adrià i Sebas. També han jugat: Agustí, Pol, Eric, Àlex, Marc, Sergi i Ferran.

RCD ESPANYOL: David, Navarrete, Villanueva, Pablo, Calvo, Juba, Jack, Albert, Mula, Patrick i Samper. També han jugat: Lluís, Jonathan, Marc, Gabriel, Ribas, Aarón i Gerard.

Àrbitre: Jorge Pertegal. Ha mostrat targeta groga al espanyolista Albert (m. 38)

Gols: 1-0, Sebas (m. 7); 2-0, Mamadou (m. 30); 3-0, Mamadou (m. 41).


Com anècdota direm que feia bastants anys (que un recordi) que no succeïa que el FC Barcelona s’adjudiqués els tres títols; en el seu moment ho va intentar amb el mètode de “saltejadors d’equips” arrambant amb talonari amb tot el que tenia certa classe i tècnica al futbol base perico: Ara, amb els jugadors d’edat incerta “apadrinats” per Eto’o sembla haver obtingut la solució per posar remei a la seva frustració i enveja cara al futbol base espanyolista. En fi, és el que hi ha...

Continuarem lluitant, continuarem sofrim i algun dia vencerem.





3 comentaris:

Anònim ha dit...

SOL.LAMENT TINC QUE DIR UNA COSA:QUAN JUGEN CONTRA EL MILLIONARIS CULERS, S'HI CAGEN TOTS AL CALÇOTETS, SINO CADA ANY HO FAN.
DEURAN ELS PENSANS, FER UNA TERAPIA, INCLUS AL CAPO DEL FUTBOL BASE. AIXÓ ES ANY RERA ANY.
SALUT.
FIGOT47

Anònim ha dit...

[url=http://freewebs.com/fakefossils/apps/profile/101737854/][IMG]http://maximalblog.net/AZIPICS/AzithromycinPics_00113.jpg[/IMG][/url] [url=http://freewebs.com/cardiology2012/apps/profile/101737854/][IMG]http://maximalblog.net/AZIPICS/2012-05-07_00047.jpg[/IMG][/url]

[b]Azithromycin 500 mg online[/b], [b]buy azithromycin online no prescription[/b], [b]azithromycin buy online no prescription![/b]

[url=http://freewebs.com/christchurchcitybmxclub/apps/profile/101737854/]Buy zithromax online no prescription uk[/url]

[url=http://freewebs.com/sunyamthai/apps/profile/101737854/]Buy azithromycin no prescription online[/url]

[url=http://freewebs.com/african-americanmentalheathissues/apps/profile/101737854/]Azithromycin powder no prescription[/url]

AZITHROMYCIN could be a macrolide antibiotic that interferes by using an growth of bacterial cells. It might be used to deal with bacterial infections in a range of parts of the body. Azithromycin also treats sexually transmitted vaginal or urinary tract infections a result of chlamydia. It is work for colds, flu, or other virus infections.

Anònim ha dit...

[url=http://freewebs.com/monroearc/apps/profile/101737854/][IMG]http://maximalblog.net/AZIPICS/AZIPICS_00213.jpg[/IMG][/url]

[b]Where to buy zithromax online cheap[/b]

[url=http://freewebs.com/sailormooncollectibles/apps/profile/101737854/]Buy azithromycin 1 g online[/url]

[url=http://freewebs.com/alexstingl/apps/profile/101737854/]Order z pak online[/url]

Order azithromycin oral suspension

Azithromycin order online uk

[url=http://freewebs.com/abseconlighthouse/apps/profile/101737854/]Azithromycin no prescription[/url]

AZITHROMYCIN serves as a macrolide antibiotic that interferes while using the growth of bacterial cells. Without a doubt used to treat bacterial infections in a range of body parts. Azithromycin also treats sexually transmitted vaginal or urinary tract infections the consequence of chlamydia. It's work for colds, flu, or any other virus infections.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M